Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 wow installer dan wow u yüklerken download rate hiç sabit kalmıyor 0 2 4 6 10 25 olup tekrar 25 16 5 0 gibi sürekli değişmekte bunun nedeni ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bende de aynısı olmuştu. Nedenini bilmiyorum ama öyle öyle bitirdik 5 günde..[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 torrentini ayirmayi deneyin daha hizli cekersiniz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 aynısı banada oldu ama birsüre sonra 10 -15-20 arasında dolaşmaya başladı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar