Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Arkadaşlar Airties 5443 model numaralı bir modem aldım. Ilk zamanlar problem yoktu ama şuan sık sık bağlantı kesiliyor. 1 dakika içerisinde 2 defa bağlantının kesildiği oluyor ama modem ışıkları yanıyor. TTneti aradım, problemin onlardan kaynaklanmadığını söylediler. Airties müşteri hizmetlerini aradım onlar da Kanal ayarlarıyla oynamamı söylediler Wifi için. Söylediklerini denedim ama çözüme ulaşamadım bir türlü. Öneriniz var mı? Bu arada win 8.1 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 fabrika ayarlarına sıfırlayıp dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bir de "ışıklar yanıyor" dediğin için soruyorum, sorun wifi bağlantı kesilmesi mi yoksa hattın tamamen mi kesiliyor? kablo ile bağlayıp denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Xtreme_Chill said: Arkadaşlar Airties 5443 model numaralı bir modem aldım. Ilk zamanlar problem yoktu ama şuan sık sık bağlantı kesiliyor. 1 dakika içerisinde 2 defa bağlantının kesildiği oluyor ama modem ışıkları yanıyor. TTneti aradım, problemin onlardan kaynaklanmadığını söylediler. Airties müşteri hizmetlerini aradım onlar da Kanal ayarlarıyla oynamamı söylediler Wifi için. Söylediklerini denedim ama çözüme ulaşamadım bir türlü. Öneriniz var mı? Bu arada win 8.1 kullanıyorum. Ya cihazin icinden kanali degistir ya da donanim ayalarindan wireless zimbirtinin kanal ayarini.Airtiesin ayari buyuk ihtimalle otomatiktir.Airties i otomatik birakip bilgisayarin ayarini degistir.Ikisininde kanalini degistireceksen ayni kanali sec.6 yi dene mesela.Benzeri problemi iki sefer kanal degistirerek cozdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar