di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Selam, Kullandiginiz memnun kaldiginiz kilif varsa onermenizi rica edicem. Bir de klavyeli kiliflardan aldiniz mi hic ? Otobuste ucakta kullanimi nasil ? Tavsiye eder misiniz ? Ederseniz marka model plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 2 diil de air için ben Appleın kendi smart coverını kullanıyorum. Arkasına da aliexpressden şeffaf bir case aldım, çizilmesin vs diye. Sen de aynı şeyi yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Apple'in kendi cover'i 60 pound abi apple store'da. Cok gereksiz pahali bence. Onun yerine Amazon'dan 10-15 pound'a begeneyim bi tane diyorum da hani boyle bilindik guzel bisey vardir da bilmiyorumdur diye sormadan is yapmayayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 www.aliexpress.com a da baksana. Gelmesi 1 ayı buluyor ama bir çok şey Çin'de üretildiği için, çok uygun fiyata bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Ugrasmadim abi hic ali baba falan, sunu aliverdim Amazon'dan, yarin gelicek. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OIXPD5W?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 Bu arada sunu cok begendim tip olarak ama kullanissiz gibi. Bi de iPad'in kendinden agirdir kesin. http://www.amazon.co.uk/PUPiL-Cambridge-England-Handmade-Genuine-Coco-Dark-Brown/dp/B00O95L1JG/ref=sr_1_19?ie=UTF8&qid=1423225004&sr=8-19&keywords=ipad+air+2+case Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 son linklediğinden var çok kullanışsız. sadece yolculuk esnasında korumak için yerleştirip kullanacağım zaman çıkartıyorum. tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Yok onu almadim zaten, usttekini aldim simdilik korusun diye ama tavsiyelere acigim yine de. Ikinci bi kilif alabilirim no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 di said: Selam, Kullandiginiz memnun kaldiginiz kilif varsa onermenizi rica edicem. Bir de klavyeli kiliflardan aldiniz mi hic ? Otobuste ucakta kullanimi nasil ? Tavsiye eder misiniz ? Ederseniz marka model plz. forumdan Baal diye bi pati var cep telefonu ipad kabı falan satıyor ona sorabilirsin şunlar ipad air kılıflarıymış mesela http://www.ekbil.com/apple-kiliflari/ipad-air-kiliflari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Tucano'nun Angolo kılıfını öneririm, dışı seri iç tarafı da süet tarzı bir şey tableti plastik silikon kılıfı gibi bir şeye koyuyorsunuz. Çok ağır sayılmaz ancak güzel koruyor bide bence oldukça kullanışlı işte sağlam ve şık :) Tucano Angolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar