akem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Merhaba arkadaslar bazi nedenlerimden dolayi su an elimde olan swg accountumu satmak zorundayim. Begenmedinmi hayir begendim hatta harika diyebiliriz 2 defa char kastim ilki Master Teras Kasi Master Fencer ve Master Polearms kasmiştim cokta zevk aldim almadim degil :) sonradan Tüfek cikti mertlik bozuldu misali 3x olan charimi sildim ve baştan Master Rifleman ve Master Marksman kastim ewt su an elimde olan accimda Master Rifleman ve Master Marksman var azda bir Fencing var master fencer yapacaktim tamamlayamadim o zevkide accimi alacak olan arkadaşa birakim :) BALIKESİR / Merkez'de oturuyorum Accountumdaki charimin adi Akem Master Rifleman Master Marksman azda biraz Fencing var Chimera serverindadir 75 Ytl satmaya düşünüyorum tabi ayni zamanda accimda rifleman ile ilgili bir sürü item vardir.Bu arada Akem charimla Warren haric Jedilik icin tum badgeleri yapilmis durumdadir. Lütfen ciddi alicilar konu ile ilgili mesaj atsin. Sevgiler Saygilar. Msn : [email protected] [Bu mesaj akem tarafından 17 Ocak 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Eclipse olsaydı şu anda almıştım ama kısmet kolay gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ah keske balık esirde degilde iste oturusan :([signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akem Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Olsun arkadaslar ilginizden dolayi sizlere tesekkur ederim satis hala sürmektedir ilgilenen arkadaslara duyurulur. Sevgiler Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akem Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ewt arkadaslar fiyati 60 Ytl'ye dusurdum ilgilenen arkadaslara duyurulur. Not:Orginal Paketi ,Cd'leri ve Kullanim Klavuzu dahildir. [Bu mesaj akem tarafından 18 Ocak 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 uff akem bence balıkesirde biraz zor bulcasknı gibi kardes........ [Bu mesaj BullDoG tarafından 19 Ocak 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar