DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sabahın köründe kardeşimin suratıma yeni bi yavru koymasıyla uyandım. 2 aylık bi golden retriever almışlar. umarım heves gibi bir şey değildir diyip kabullendik. diğer köpeğim de 7 yaşında bi terrier. biraz sinirli olabiliyor. neysem bu yeni köpek geldiğinde bi kaç kere koklayıp sesini çıkarmamış. sadece yaklaşmıyor gördüğünde kafasını eğip çekiyor kendini. ancak golden yavrusu biraz hareketli olduğu için üzerine doğru gidince hırlıyor hafiften. çok da kendi başına bırakmamaya çalışıyorum. bu tarz bi tecrübesi olanlar yardım edebilir mi? en kısa sürede nasıl alıştırırım birbirlerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 nasıl en kısa sürede nasıl alıştırırım ? birlikte vakit geçirdikçe alışırlar zamanla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 eğer büyük olan sözünü dinliyosa senin bırak alıştırmayı yavruyu bile çok çok daha kolay eğitirsin. annemin köpek hiç söz dinlemiyodu sıfır. benim köpeği alıp götürdük 1 hafta yanında kaldı. ben benim köpeğe komut verip benim it yaptıkça buda yapmaya başladı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sen endişeli olursan senin köpeğin neden olmasın ? sen pozitif ol rahat ol tutumun da diğer yavrudan olursa yavaş yavaş alışırlar Cesar Millan da baya yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 pek sıkıntıları yok gibi şimdilik. az önce beraber yatıyolardı kanepede. bizim büyük bey çok pas vermiyor şimdilik. bi de bu yavrunun derisinde kepek gibi döküntüler var ve öksürüyor arada bir. alırken sordunuz mu aşısını falan dedim 3 tane aşısı yapılmış şimdiye kadar. ne aşısı olduğunu sormamışlar. gençlik hastalığı falan olmasa bari. yarın bi veterinere götürüyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar