kisaadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Çok feci alınık NTSC oyunlar arıyorum Persona Q: Shadow of the Labyrinth Shin Megami Tensei iv Bravely Default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ntsc'si pal'ı mı varmış bunun. aboov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Var. Nintendo işte ne beklersin. Alemin en buşt firması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kartuş oyun satan bi yer ben pek bulamadım istanbul'da zrilyon tane nintendo dogz thor falan filan boktan oyun arıyosan tonla var eheuh ntsc oyunları çok daha ucuz pal'e göre zaten doalr kuru yüksek olsada eshop en avantajlı şu an olmadı amazondan'dan getirt gümrüğüe takılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Zaten çoğu oyunu eshoptan alıyordum fakat aleti bir yerde unutup şans eseri tekrar bulunca aydınlanma yaşadım. Işık falan çaktı kafamda. Ya aleti bulamasaydım tonla oyun ne olacaktı vs.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar