Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiLizce hastaLığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim imzam neden ingilizce?

"returns back to nwn
neverwinter nights"

yerine

"aslakış gecelerine geri dönüyor" yazsam çok aptalca olacağını düşündüğüm için.[signature][hline][b]Returns Back to NwN
:=:=:=NeverWinter Nights=:=:=:

:lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
Mesaj tarihi:
@PenthesiLea ; farkındayım ama özeL bir nedeni ve açıkLaması var , bunu da sadece ben biLiyorum.

Ha eğer forum kuraLLarını ihLaL ettiğim düşünüLüyorsa bu davranışımLa gerekeni yaparLar ve benimde buna sesim çıkamaz.

Ama ASLA bir art niyet ya da farkLıLık duygusu aramayın bunda[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Laf atmıyorum örnek veriyorum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
beni iLgiLendirmez tabi bana örnek çıkar boL boL :)

P.S. : İşaLLah sonra da senin kız arkadaşın geLir " ne benim sevgiLimi örnek veriyosun Lan , deLLendirme beni der :) :) :)

[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 18 Ocak 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gecen gün tv de basket maçı vardı türkiye ligi, murat murathanoğluyla ismet badem anlatıyordu maçı. murat murathanoğlu bi bomba patlattı ve ''TBL ' deki bu mücadelede....'' şeklinde bisey söyledi ama TBL (Türkiye Basketbol Ligi) 'yi ingilizce olarak telaffuz etti :)
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 18 Ocak 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
istersem fince yazarım kardesim seni ne ilgilendirir?

Nasıl ne ilgilendirir ya? Belli bir kültürümüz var ve herkes bunu olabildiğince korumaya çalışmalı. Tabii ki fince konuşuyorsun diye gelip seni vuracak halim yok, fakat gene de millet olarak belli bir bilince sahip olmalı ve birlikte hareket etmeliyiz. Kapitalizm de millet içi birliği yıkan bir şey zaten. Amerika'nın amacına nasıl ulaştığını işte şu mesajla görebiliyoruz... İnsan hakları adı altında insanları yozlaşmaya iten Amerika'nın galibiyeti apaçık ortada... İsterse fince konuşurmuş... Konuş hadi.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 18 Ocak 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
Özellikle "v" yerine "w", "k" yerine "q" kullananlar gerçekten beni çileden çıkarıyor... Ne biçim bir özentiliktir, aklım almıyor...

+9999999999[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
bu şeye benziyor , çocukken çok söyLerdik ;

" Her hauzın dibii ayn dır "[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
klavyede yazarken v yerine w kullanılabilir resmi olmayan durumlarda.onun alakası yok.w çok daha rahat bir yerde çünkü.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:

L'leri büyük yazma hastalığı var bir de.
Kafasına kafasına vurası geliyor insanın.

Ingilizce hastalığına süper bir örnek verelim, 2-3 gün önce gördüm.Öehh dedim.

[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...

Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 18 Ocak 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
Özellikle "v" yerine "w", "k" yerine "q" kullananlar gerçekten beni çileden çıkarıyor... Ne biçim bir özentiliktir, aklım almıyor...

me too ! :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
AAL '05

[Bu mesaj nindalf tarafından 18 Ocak 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ALexi örneğinde nereye bakmak gerekiyor , ben bişey göremiyorum da , resim kötü çıkmış :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Tamam onda anormaL bişey yok , üLkeLer orjinaL isimLeri iLe yazıLabiLir biLdiğim kadarıyLa[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
W3r3wolf, 18 Ocak 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
Bak Penth, dedim adam peltek diye.

:)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 18 Ocak 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
P.S. : İşaLLah sonra da senin kız arkadaşın geLir " ne benim sevgiLimi örnek veriyosun Lan , deLLendirme beni der :) :) :)

Haha güzeldi bu =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
  • Yeni Oluştur...