hellspe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bunu dusunmemıstim iyi taktik :D:D[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lol Infar aşmış olayı bitirmiş : =)[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lol biz bişi biliozda sölüoz :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu konulara hicbir zaman girmemisimdir cunku baskasinin dusunebilecegini yada verebilecegi tavsiyeyi ben zaten dusunmus yada denemisimdir veya kendime yediremiyorumdur baskasindan bu konularda yardim almayi herneyse seninkine benzer bir durumu yasadigim icin sadece allah sabir ve kolaylik versin diyorum. gerci benim gordugum kadar kotu degil senin durumun isin ucunda intihar tehdidi yok gordugum kadariyla heh... kolay gelsin. eger ben baskasini buldum demenden yada senle artik ilgilenmiyorum uzak dur demenden anlamiyorsa benim gordugum duruma dusmussun demektir. bunlari demediysende biran önce de ve ona gore onlemini al[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ahahahaha bide veriyormuş :D che nin işini görür istediği zaman :P[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Cheester, 16 Ocak 2005 22:02 tarihinde demiş ki: eee kızı rezil etsem herkezın onunde benden nefret edermi bı bunu denerım deneme cunku oda aynısını senin icin yapmak icin harcar hayatının geri kalanını seni rezil etmedende pesini bırakmaz su an dustugun durumun 2 katı beterinde bulursun kendini vicdan azabıda cabası[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bence dogruyu söyle yüzüne... yani söyle bi sekilde '' ya birak artik pesimi nie yapistinki anlamiyorum :-D vs..vs.. '' gibilerinden o zaman bi daha pesinden koscagini sanmiyorum heha[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dogru dıon tAKA zatı kız yussun tekı yapar mı yapar[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Ciginix, 16 Ocak 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Ahahahaha bide veriyormuş :D che nin işini görür istediği zaman :P lol ne diim ozaman allah sabır wersin :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bang bang[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Elinden gelen herşeyi yaptıysan döv bence. Ne gerzek kızlar var allam! Bu kızlara bişiler oldu yaw! Böyle liseyi hatırlıyorum 3-5 piyasa olurdu şimdi sınıfın yarısı böyle olmuş duyduklarıma göre. Kızlar, yapışkan olmayın... İrenç olmayın, gururlu olun. Ayıp yaw! Adam buralara topic açacak kadar... Acıdım şimdi kıza :([signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lol kurtulmak için süfer şeyler var aklımda ama buraya yazamam lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sansulu yaz o zamn[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lol öylede olmaz :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 o zamn baya kotu seyler[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lol.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: KireiMerodii, 16 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Elinden gelen herşeyi yaptıysan döv bence. Ne gerzek kızlar var allam! Bu kızlara bişiler oldu yaw! Böyle liseyi hatırlıyorum 3-5 piyasa olurdu şimdi sınıfın yarısı böyle olmuş duyduklarıma göre. Kızlar, yapışkan olmayın... İrenç olmayın, gururlu olun. Ayıp yaw! Adam buralara topic açacak kadar... Acıdım şimdi kıza :( evet ya gurursuzlar!:-P ayni seyi erkeklerde yapiyo ama kizlara yakismiyo :-D erkekler kossun bisi olmaz hehe[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 +1 ehuehe[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kızın önünde burnunu karı$tır *!böghh*[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 heh o zamn sınıfa rezıl olayım dımı[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: freeedom, 16 Ocak 2005 23:05 tarihinde demiş ki: bunu ben yazıcaktım sırf sen yaz diye yazmadım aslında bide irenc kacar dedim ama iyi oldu :) lol karıştırıp ye dicektim fazla kaçar die yarıda kestim :] yada çok lüks bi lokantaya götür ye iç hesabı ona ödet lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lol ne diim sen ayrılmak iste hertürlü ayırırıs :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 MEsle aşey yapabilirsin senin çok yakın bi kız arkın varsa kızla gitsin muhabbet kursun kıza kaçan kovalanır kendini çek bu kadar yapışma falan desin senin salak kızda seni bekleyip dursun muhahahah[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sen onlari biraksan bile, onlar seni birakmaz.. Kac kere tovbeler ettim mesela ben, ama sonuc?.. yine ayni..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 küfür et hepsi gidiyo olm denendi onaylandı[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar