Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su kızlardan kurtulmak

hellspe

Öne çıkan mesajlar

bu konulara hicbir zaman girmemisimdir cunku baskasinin dusunebilecegini yada verebilecegi tavsiyeyi ben zaten dusunmus yada denemisimdir veya kendime yediremiyorumdur baskasindan bu konularda yardim almayi herneyse seninkine benzer bir durumu yasadigim icin sadece allah sabir ve kolaylik versin diyorum. gerci benim gordugum kadar kotu degil senin durumun isin ucunda intihar tehdidi yok gordugum kadariyla heh... kolay gelsin.
eger ben baskasini buldum demenden yada senle artik ilgilenmiyorum uzak dur demenden anlamiyorsa benim gordugum duruma dusmussun demektir. bunlari demediysende biran önce de ve ona gore onlemini al[signature][hline]imza, tAKA

AAL' 05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheester, 16 Ocak 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
eee kızı rezil etsem herkezın onunde benden nefret edermi bı bunu denerım

deneme cunku oda aynısını senin icin yapmak icin harcar hayatının geri kalanını seni rezil etmedende pesini bırakmaz su an dustugun durumun 2 katı beterinde bulursun kendini vicdan azabıda cabası[signature][hline]imza, tAKA

AAL' 05
Sosyal ağlarda paylaş

Elinden gelen herşeyi yaptıysan döv bence. Ne gerzek kızlar var allam! Bu kızlara bişiler oldu yaw! Böyle liseyi hatırlıyorum 3-5 piyasa olurdu şimdi sınıfın yarısı böyle olmuş duyduklarıma göre. Kızlar, yapışkan olmayın... İrenç olmayın, gururlu olun. Ayıp yaw! Adam buralara topic açacak kadar... Acıdım şimdi kıza :([signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KireiMerodii, 16 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
Elinden gelen herşeyi yaptıysan döv bence. Ne gerzek kızlar var allam! Bu kızlara bişiler oldu yaw! Böyle liseyi hatırlıyorum 3-5 piyasa olurdu şimdi sınıfın yarısı böyle olmuş duyduklarıma göre. Kızlar, yapışkan olmayın... İrenç olmayın, gururlu olun. Ayıp yaw! Adam buralara topic açacak kadar... Acıdım şimdi kıza :(

evet ya gurursuzlar!:-P ayni seyi erkeklerde yapiyo ama kizlara yakismiyo :-D erkekler kossun bisi olmaz hehe[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
freeedom, 16 Ocak 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
bunu ben yazıcaktım sırf sen yaz diye yazmadım aslında bide irenc kacar dedim ama iyi oldu :)

lol karıştırıp ye dicektim fazla kaçar die yarıda kestim :]

yada çok lüks bi lokantaya götür ye iç hesabı ona ödet lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...