pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sevgili tim baslık geyikti evet bisey sattigim yok sadece lisansli cubase 7 almak isteyen varsa elime mum diksin dicektim olmadı galiba ilacli fln degil lisansli urun olayı da burda alacak kisi sayisina gore kisi basina fiyatı dusuyor kapisch :) hani kurbanda danaya degil de cubase ye giriyoruz gibi dusunebilirsiniz su anki fiyatı 100 oyro sitesinde biz -3 kisiyiz su an- 250tl ye bulduk hani cok uygun degil belki ama 4-5 kisi danaya girer gibi olursa baya imba olacak umarim anlasilmisimdir bu sefer burdan hollandadaki teyzeme selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 beyler 100 oyro olan bir onceki surumden yukseltmeymis programın kendisi su an 350 400 dolores mis almak isteyen varsa bana donsun @deadwoll parfumler daha gelmedi pampa gelince yazacam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Öğrenci işi ayarlayabiliyosanız kimlik vs. daha ucuza da gelir herhalde. Ben Türkiye'den 700 e almıştım öğrenci versiyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 250 ye alıcaz haftasonuna da hani burdan da nasiplenmek isteyen olursa diye konu açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar