Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınıfta Kalma Sistemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lise 2 de okuyorum...normalde lise 2 de kalma yok diye biliyorum...ama yeni kanun çıkartılmış sanırım...yeni kanun gerçekten çıktımı? çıktıysa sistemi açıklarmısınız?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Mesaj tarihi:
Eğer 3 tane zayif in olursa sınıfı geçemiyorsun .. ama bu kural şu an ki lise 2 ve 3 leri etkilemiyor yani korkmana gerek yok :) .. lise birde okuyanlar için şunu diyeyim.. alttan da dersler dahil 3 tane ders zayif olursa sinifi geçemiyor..

[Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 15 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya yeni bi kanun çıktı dediler bana ya 2 kırık olunca direk kalıyomuşssun!!!eğer böyleyse s.çtım tek kelimeyle offff harbi böyleyse 2. dönem yokum abi paticikte off yaa!!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Mesaj tarihi:
bende duydum onu 2 kırıkta bırakıyorlarmış fakat bu sene yapılan bir uygulama vardı okullar açılmadan 1 ay önce sınavlar fln tam bilmiyorum ama geçebiliyorlardı öyle.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Legioner Young Nightblade

Mesaj tarihi:
ceza ömrümden 5 yıl yedin bi anda...şu anda 5 tane kırık var ve bunlar matematik kimya fizik ingilizce din

sayısal okuyorum...dinden kesin kalırım geçen sene bıraktı bu senede bırakıcak.....diğer 4 ders e yüklenicem onlarıda kesin geçerim...ama 3 ü tutturamam gibi geliyo bana offf..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Öle deil.2 sayıfın varsa zayıf oldugun derslerden sorunlu olarak geçebiliyosun.2 den fazla ise ort. yükseltme sınavına girebiliyosun.Bu sınavın sonucunda hala 3 zayıfın varsa sınıf tekrarı , 2 zayıfın varsa sorunlu geçiş hiç yoksa doğrudan geçiş yapıyosun.[signature][hline]Turbo Pascal,C,Visual Basic,Sphere Scripting And Gm Pvp
Hell_Angel Quamen
Mesaj tarihi:
ceza'nın dedikleri benim de kafama takıldı çünkü karneye bölüm ortalamasını da yazmışlar ve benim 2.56! neyse, 2. dönem sağlam kasıcam derslere artık. zayıfım yok ama fizik uygulama, biyoloji ve matematiğim 2 olduğundan bölüm ortalamasının içine etmiş durumdayım..
Mesaj tarihi:
3 kırık ile de sanırım tutturulmaz o gibime gelio.
ya kafanıza takmayın lise 2-3 de bırakmazlar hocalara karsı disiplin sucu olarak bisey yapmadıktan sonra :D[signature][hline]icqmsn
cs:mutos[cVk]

Mesaj tarihi:
Her sene zaten boyle muhabetler doner.yok su kadar zayıfla kalınır su kadarla gecilir vs..

simdiki aklım olsa lise1 i okuduktan sonra hic bi derse calısmazdım :p ,lise1 de eliyorlar resmen.[signature][hline]icqmsn
cs:mutos[cVk]

Mesaj tarihi:
geçen sene de 3 dersten kalmıştım...matematik..almanca...din...
anadolu lisesi olduğundan 3 almam lazımdı ortalama geçmek için...
ilk sınav sonucunda almancayı geçtim matematik aynı kaldı dinden 0 aldım...kesin kalıyodum bu 0 yüzünden....

sonra ağustosta sınavlar oldu neyse onlarda geçirdiler...ama ortalamam 2.65 ti yane tüm dersler 2 olunca geçiyonuz...bu senede ona kasıcam ama din kesin 1 offf...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
  • Yeni Oluştur...