Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 lise 2 de okuyorum...normalde lise 2 de kalma yok diye biliyorum...ama yeni kanun çıkartılmış sanırım...yeni kanun gerçekten çıktımı? çıktıysa sistemi açıklarmısınız?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Eğer 3 tane zayif in olursa sınıfı geçemiyorsun .. ama bu kural şu an ki lise 2 ve 3 leri etkilemiyor yani korkmana gerek yok :) .. lise birde okuyanlar için şunu diyeyim.. alttan da dersler dahil 3 tane ders zayif olursa sinifi geçemiyor.. [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 15 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya yeni bi kanun çıktı dediler bana ya 2 kırık olunca direk kalıyomuşssun!!!eğer böyleyse s.çtım tek kelimeyle offff harbi böyleyse 2. dönem yokum abi paticikte off yaa!!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bende duydum onu 2 kırıkta bırakıyorlarmış fakat bu sene yapılan bir uygulama vardı okullar açılmadan 1 ay önce sınavlar fln tam bilmiyorum ama geçebiliyorlardı öyle.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 YA ARKADAS 2 ZAYIFTAN FAZLA ISE KALIYON AMA ALAN ORTALAMANINDA 3.00 OLMASI LAZIM YOKSA YINE KALIYON.
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 buyur cnm türkce konus pls[signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış.
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ceza ömrümden 5 yıl yedin bi anda...şu anda 5 tane kırık var ve bunlar matematik kimya fizik ingilizce din sayısal okuyorum...dinden kesin kalırım geçen sene bıraktı bu senede bırakıcak.....diğer 4 ders e yüklenicem onlarıda kesin geçerim...ama 3 ü tutturamam gibi geliyo bana offf..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Öle deil.2 sayıfın varsa zayıf oldugun derslerden sorunlu olarak geçebiliyosun.2 den fazla ise ort. yükseltme sınavına girebiliyosun.Bu sınavın sonucunda hala 3 zayıfın varsa sınıf tekrarı , 2 zayıfın varsa sorunlu geçiş hiç yoksa doğrudan geçiş yapıyosun.[signature][hline]Turbo Pascal,C,Visual Basic,Sphere Scripting And Gm Pvp Hell_Angel Quamen
Logan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ceza'nın dedikleri benim de kafama takıldı çünkü karneye bölüm ortalamasını da yazmışlar ve benim 2.56! neyse, 2. dönem sağlam kasıcam derslere artık. zayıfım yok ama fizik uygulama, biyoloji ve matematiğim 2 olduğundan bölüm ortalamasının içine etmiş durumdayım..
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arklar öle yaa 3.00 tutturmaniz lazim annem ögretmen bana da o söledi benim de 3 zay1f war bakalim napcaz..
mutos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 3 kırık ile de sanırım tutturulmaz o gibime gelio. ya kafanıza takmayın lise 2-3 de bırakmazlar hocalara karsı disiplin sucu olarak bisey yapmadıktan sonra :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk]
mutos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Her sene zaten boyle muhabetler doner.yok su kadar zayıfla kalınır su kadarla gecilir vs.. simdiki aklım olsa lise1 i okuduktan sonra hic bi derse calısmazdım :p ,lise1 de eliyorlar resmen.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk]
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bizde çalismiyoz ztn o yizden böle oldu..
mutos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 en iyisini yapıonuz boyle sacma sapan bir egitim de calısınırmı,ya dusundukce gaza geliyorum nese susuyum[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk]
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 geçen sene de 3 dersten kalmıştım...matematik..almanca...din... anadolu lisesi olduğundan 3 almam lazımdı ortalama geçmek için... ilk sınav sonucunda almancayı geçtim matematik aynı kaldı dinden 0 aldım...kesin kalıyodum bu 0 yüzünden.... sonra ağustosta sınavlar oldu neyse onlarda geçirdiler...ama ortalamam 2.65 ti yane tüm dersler 2 olunca geçiyonuz...bu senede ona kasıcam ama din kesin 1 offf...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Öne çıkan mesajlar