Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macro ve Hack üzerine...


daedric

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle herkese selam, bir süredir oyunu öğrenmek amacıyla takip ettiğim bu foruma katılmak yeni nasib oldu.

Neyse sadede gelelim, başlıktan anlaşılacağı gibi henüz birkaç haftadır oynuyor olsamda bu iki şeyden nefret ettim doğrusu. Ben zoraki eşya çıkarıp zorla coin toplarken adamlar macro denilen şeyi kurup sıcak yataklarında uyurken eşya çıkarıyorlar. Yetmiyormuş gibi tek tek kasa açmakla uğraşmamak gibi bir kolaylıkları var. Oysa ki örneğin abyss'te ben bir solucanı öldürdükten sonra çıkan kasanın içine bakıp istediğim eşya ve coin'leri alarak yeni bir hedef seçene dek, o sadece lag'den oluşan delay'den etkilenmeden yaratık avlıyor o kadar.

Herşey bir kenara kullanıyor olması bile bir yere kadar onu ilgilendirir elbette, fakat oyunu hakkıyla ve bu tür yardımcı programlar olmadan oynayanlara öldürecek yaratık, dolayısıyla eşya bırakmıyorlar.

Bugün biraz topladım allahtan iyi bir orc assassin vardı, sadece macro yapanları öldürüyor bize yaratık kalmasını sağlıyordu ama bu geçici birşey elbette. Öğrenmek istediğim adminlerin bu konuyu ne kadar sıkı tuttuğu aslında, yani her saniye macro kullanan biri bulunabilir abyss'te.[signature][hline]Karakter adı: Genghis_Khan
Özellik: Rogue/Ranger
Irk: El Morad
Sunucu: Xigenon1
Seviye: 42
Clan: Agema
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Macro kullananlar bir gün elbet ban yiceklerdir sebebi mi gördükleri her şeye saldırlarmaları ve duvar arkasında iken kutu acıp toplayabilmeleri merak etme arkadaşım macrocuların coğu banlı...Ama bence kafana takma macroyu hack i bir bilsen bu oyunda ne sahtekarlıklar dönüyor adamın 44 milyar coinsi var desem yeterli olurmu acaba :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Commander ın 50 gold bar bi düzüne item ve kasanın alabiliceği kadarda parası varmış!:) (Ares Te master Warrior kendisi)

Ama helal yollamı yoksa başka yollamı bilemicem. (arkadaşım onun kurduğu clanda ondan duydum...) Clanın ismi Sex_machine.[signature][hline]Name: SteelBrightBlade
Server: Ares
Race: EL Karus
Class : Warrior
Level: 53
Clan: OTTOMAN_EMPIRE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

duydum kı comander dan bahsediliyo yazayım dedım.
ben valla adamla aynı cafede oynuyorum k o yu(normalde evde oynuyorumda arada bir gittigim cafe yani)adamla konusuyoruz oyle oyundan falan ama öyle çok abartı muhabbetımız yok.neyse adamla konusuyoruz bana anlattıklarını ve duyduklarımı size şöyle anlatıyım.
Adam o sırada tek başına Attila kesiyodu (yuh)
ben de yan masasındaydım o sıra servera baglanıyodum falan ben o sıralar ko yu bırakmıs gıbıydım.arkadaslar oynuyolardı falan dalgasına bı gırııyım su dieze diye actım ko yu.
oyunu yüklerken kalktım adamı izlemeye başladım falan.
dedim attilayı nasıl kesiyosun ya dedım tek basına falan.
kolay ya falan dedı muhabbet oyle basladı.
sonra adam oynarken falan oyundan bahsedıyo bi yandan da paso mana heal falan içiyo adama mana dayanmıyo hp si adamın 5000 küsür.
dedim sen baaya aşmıısın falan dedım oda dedı ben dedi aresin en iyi playerıyım dedi falan.(birazdan asıl bomba patlıycak merak etmeyin)))
lvl 62 falan adam işte benim dedi bu oyunda sadece alıcagım ıkı tane ıtem kaldı onları bulmaa calısıyorum eger onları bulursam herşey bitmiş olcak dedi.
adam dedi bende bagımlılık gibi bişey oldu bu oyun falan dedi bırakamıyorum dedi.
adamın chara 15000 $ vermişler adam satmamış öyle dedi.
ve dedi ki benım dedi serverda binlerce kişi oynuyo herkesinkini toplasan bendeki para kadar etmez dedi ben o sıra ne kadar parası var bakmadım tabi.
ne kadar kı dedim tabi merakla adam bana 44 milyar demedı mı
(((((Çüşşşşş))))
tabi gidip bankasına bakmadım ne var ne yok ta bızım bı ark gormus doğru diyo.
adamın bankada citin bowlar totemıc ler falan varmış.adamda dolu golden bar varmıs kı ark dıyo yıne azıı acık kalmış
Bomba geliyo.....
en sonunda kesti attila yı ..
attila dan 15000 exp geldi ve kutuyu actıgında adama sadece kupe cıktı +4 ehehe
off bızde de sans yok falan dedı .
sonra dur ben bi gidiim diğer attila cıkmıs mı ona bakıyım dedi .
dedım spawnların zamanlarını ezbere bılıyon heralde adam dedi valla bılıyom da adamlardan bana zaman kalmıyo bu atillayı bulduugm sans bile falan dedi.
sonra dayanaamadım sordum.
ya hoca sen nasıl yaptın bu kadar şeyi nasıl kastın ne kadar zamanda kastım falan dedım.
adamd edı bana ben 2 ayda falan yaptım bu charı dedi.
en fazla 2 aydır dedı.
eee ıkı ayda nasıl olur bu kadar dedım ya adamlar sabah aksam oynayanlar var deım bu oyunu da o kadar ıyı değiller dedim
adam en sonunda soledi..
ben dedi admini tanıoyorum(HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ)
nası ya dedim.
ya aslında admin değil de adminin karısını tanıyorum dedi admini karısı sayesınde yardımcı oldular falan dedı.
adamda serverdakı en ıyı set varmıs galiba +7 gold bilmemne set
chitin biliyodum ben hatta cihitin shell flan
adam yok dedı en ıyısı bu
dusun mıllette yok
bende full seti +7 olarak var dedi.
biz tabi azımız acık hmmm diyoz..
neyse flan ole dewam ettı muhabbet konustuık ta konustuk.
biz normalde wow u oynuycaz falan onu beklıyoz orda commanderın arkadasları var wow oynuyolar amerıkan serverında onları ızlıyoduk arada bir.
sorduk buna sen dedık wow nıye oynamıyon bana guzel gelmıyop falan dedi.
falan filan sıkıldım lan yazmaktan kafanıza takılan bişey varsa soleyın ben size acıklarım .
.........................[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yawf abi nedir bizim bu makroculardan cektiimiz yaa!her serverde bunu cekios.ulan bi abyss de 2 saat te 1.5m para kastırdım ama makro kullanan bi adama sordm (bu arada adam lvl 55 civarı) herif 5 m para kastım dio.üstelik uğrasmadan!kısacası biz nie kullanmıos bu makroyu?eğer kullanırsak bu oyunun zevki nerde millet!o zaman acsınlar başka server makrocular,kohackcılar dalsınlar oraya egolarını tatmin etsinler.ben 3 char. ile oynuyom buna rağmen oyun başından beri 5 m para görmedim.bırak beni bizim clanı toplasan 15 m para cıkmıo.zaten clan lideri cıldırdı.bu böle olmuyo dio kohack kullananları clandan atan adam şimdi karışmıo :tdown: .bu arada biz bu adminlere nası ulaşcas? :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kohackle bakmıştım ben ona zmanınad kulnıırken:)
En başta LVL 60 (2 haftadır falan öyle) akisini idda etmeyin ben baktım diyorum.! he belki %1 kalmıştı şimdi alıp 61 olmuştur.
+7/12 full chtin shell var.
+7 giant Axe ve +7 Raptora sahip.
hatta ayakkabısı yok tu geçenlerde tmamladı bu kdar yakından takip ediyorum adamı:D Çünkü ark onun kurğu clandaydı. bu gün atmışlAR:P Nese VE _SoulSlayer_ (lvl63 tü sanırım) DEnilen warrior her şekilde Commander dan iyimiş. Aresde İso ve Commanderı arane yenmiş. (teke tek ve farklı zmanlarda) DEdi DRT clanında bulunan bir arkadaş. VE _SoulSlayer_ %40 atlatmalaı için DRT ye 70milyon vermiş dye birşeyde söyledi. Ki bence öyle olmak için kesinlikle bi admin tanıdık olmaı gerekiyor![signature][hline]Name: SteelBrightBlade
Server: Ares
Race: EL Karus
Class : Warrior
Level: 53
Clan: OTTOMAN_EMPIRE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 17 Ocak 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
adamın bankada citin bowlar totemıc ler falan varmış.adamda dolu golden bar varmıs kı ark dıyo yıne azıı acık kalmış
amanda kastım falan dedım.


Herşey iyi güzelde totemic bow gordum diyen ark sallamıs. Serverda ben hiç Dred Mare gormedim. Dolayısıyla totemicte gormedim. Adminler tarafından verilmiş olsa bile bu adamın yabancı arkadaslaıda vardır. en azından biri haksızlık bu diye sikayet etmiştir. Totemic olayı abartı...

[Bu mesaj Astolath5 tarafından 17 Ocak 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yau zaten serverda adamı kımse sevmıyormuskı
istersen ve inanmıyorsan knightonline nın official sitesine gir orda ares bolumunde bu adam için neler denmış neler ordan anlarsın abartısı yok adam cidden öyle[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

StellBB'nin dedigi DRT claninda olan eleman benim oyunda ki en iyi player ( warrior olarak ) Commander değildir. _SoulSlayer_ dir. Kısaca SS diye cağıyorular adamı. Eleman Yunanistanlı. Ark olduk DRT clanında olduğum dönemlerde. Şimdi VK dayım. Evet iso yu SS yere serdi. Iso da arkadaşım (:. Iso lvl 63 oldu herhalde 2 mil exp lazimdi olmasi icin (:. Neyse SS de almıştır herhalde. Nasılmı zengin olunur? SS' le bi muhabeti anlatayım ;
Dejin ( ben - D diyecegim - ) : 70 milyon verdin bize oha! Zengin olmalısın % 40 icin :S
SS : yok be fakirlestik simdi ama lvl lazim.
D : E peki nasi zengin oldun ya?
SS : ya bak anlatayim, oyunda ki her yaratiga solo cekebiliyorum. Talos' a bile.1440' lık hp pots larini deli gibi içiyorum ya da bi healerla bana paso heal cekerek kesiyorum rahat.
D: ee bu mu sana para veriyor bizde 8 kişilik party le aliyoruz asagiya (:
SS : yok mesela unique item dusuruyorlar. En son gecenlerde bi item dusurdum 300 mil e sattim.( item in adını soyledi cok nadir bi item ama hatirlamiyorum )
D: itemi duyunca ben OHA dedim (:
D: helal valla ne diyeyim. Peki ya set sen mi yaptin?
SS: bazilarini ben bazilarinida satın aldım. Napayım Magic Anvil i değiştirdiler artik +7 ye gidemiyorum eski yontemle.
adam set ini gosterdi ;
birtek bot Chitin Set +7
diğerleri chitin shell +7
hepsinin ustunde ya str ya hp bonus var ustunde.
buffsiz 3.500 gig axe ile 4.2 cani var elemanın.
922 idi sanırım buffsız defansı var
raptor ve gig v.s. butun silahları +7 ve ek dmg li.
Adam en iyi player warrior olarak. Bugune kadar cz de hic SS in defaet yazdigini gormedim. Hep birilerini yiyor ve hic asagi indigini gormedim. Eski clanıma 70 mil para verdi %40 icin (:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SteelBB Hey adamım... cLAndaki adamın Nickini de sölesene aa ayıptır senın yaptıgın :) Arkadaslar harbiden adamın 50 gold bar ı varmıs adama ne denir bilmem Trol King le birebir kapıştı ama arkasında 3 priest vardı.Adam da gördüğüm silahlar Bardish+8/80 - Tabar giantic axe+7 - Raptor+7/70 Ne denir bilmem artık..[signature][hline]

[Bu mesaj RaistlinMajer tarafından 17 Ocak 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RaistlinMajer tarafından 17 Ocak 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...