DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 acil cevap lazim arkadaslar kampanya bitmek uzere, ebay'de 200 dolar free shipping su anki telefonum xperia ile pek anlasamiyoruz, iphone alacaktim ama 6 mi alsam 6 plus cok mu buyuk olur cebime sigar mi derken kararsiz kalip vazgectim o kadar para vermek de isime gelmiyor su an onun yerine ipad air alabilirim bunu alip g2 ile g3 arasinda cok fark var mi? omru ne kadardir simdi alsam 1 sene sonra bu xperia gibi cop olur mu? kullananlar tavsiye eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Dün g3 aldım ilaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 g3'ün sarjı çok iyi gitmiyo , g2 o anlamda daha iyi . Ben G3 denedim memnun kaldım ama sarj olayı yüzünden gittim Z3 aldım şimdi daha mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Abi napıyonuz telefonla bilmiyorum ama sabahtan beri oyuncak alınmış çocuk gibi oynuyorum telefonla bitmiyor bitmiyor. İzlemediğim diziyi bile görüntü kalitesi iyi diye önümde pc varken ordan izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 yani ne biliyim abi phonearenadan bakiyorum cpu ve gpu birebir ayni diyor krait 400 / adreno 330 ek ozellikler var iste 4k videoymus microsd cardmis falan 32 gb bana yetip artiyor hic kullanmayacagim seyler. g3 e baya iyi diyor millet ama g2 cok asagi kalir bi yani da yok neredeyse aynilar. o yuzden makul geldi. off tek handikapi 3 gb yerine 2 gb ram varmis. bu ram konusu cok can sikici androidde herhalde yeterli olmaz bu salak facebook messenger whatsapp ivir zivirlarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 neyse ya vazgectim ekran sararmasi sorunu varmis bunda 300 dolara da htc one m8 var ama refurbished diyor, pil omru bitmis falan denk gelir simdi ugrasilmaz iphone 7yi bekleyeyim ben dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bu sene iphone anca 6s filan gibi ara tur bisey cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar