26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Grafiti sanatı hakkında bilgi edinmek istiyorum. İnternette biraz aradım fakat yeterince bilgiye ulaşamadım. Aranızda grafiti ile uğraşan, yapan-eden var mı? Grafitiye nasıl başlanır, nasıl yapılır? Biraz bilgi verebilecek, öğretebilecek olan var mı? Ayrıca grafiti ile ilgili bilgi edinebileceğim bildiğiniz internet sayfalarını yazarsanız sevinirim.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Sor Soylıyım...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ne bılmek ıstedıgınız sorarsanız daha kolay olur...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Grafiti yaparken neler kullanılır? Hangi malemelere ihtiyaç var? Duvara çizmeden önce yapılması gerekenler neler? Duvara çizerken izlenmesi gereken yol ne? Grafiti konusunda tavsiyelerin var mı?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Grafiti yaparken neler kullanılır? Hangi malemelere ihtiyaç var? Spray Boyalar kullanılır... Prof. Graf'cılar Pahalı Spray ve head dedıgımız Spray kafaları(Boyanın cıktıgı yer) Kullanır... Duvara çizmeden önce yapılması gerekenler neler? Bol bol kagıt uzerınde alıştırma ve guzel taslaklar cıkartmak gerekır... Duvara çizerken izlenmesi gereken yol ne? İlk önce kagıtta taslak cıkartmalı... Sonra o taslagı Parca parca duvara çizmeli... Mesela önce Kılavuz yazı cızgılerı sonra iç boya dıs boya kılavuz çizgileri yenile(tazele) sonra dış cephe ve gölgeler... en sonda rötüşler... (tabi hızlı olup yakalanmamalı) Grafiti konusunda tavsiyelerin var mı? Bence ilk önce tag atmaya başla sonra graf. en son 3D fln koparsın yetenegın varsa :)[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tag atmak nasıl oluyor (bakmayın öyle, öğreniyoruz işte)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler ayrıca kağıt üzerine yaparken normal kurşun kalem kullanarak yapıyoruz de mi? [Bu mesaj 26ee140 tarafından 18 Ocak 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 trafolarda, elektrk kutularında, garaj kapılarıda gorduun gerek markerla gerek de spreyla atılan imzalardır...[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bunun tabi görsel sanat olan grafiti ile alakası yok. o artık rapin filan alanına giriyo daha çok olsa olsa. di mi? evet... bunları konuşmuyoruz burda biz.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Netifiti[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya çiz iste kafana gore ne ugrasiyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: horacegoesskiing, 18 Ocak 2005 18:44 tarihinde demiş ki: bunun tabi görsel sanat olan grafiti ile alakası yok. o artık rapin filan alanına giriyo daha çok olsa olsa. di mi? evet... bunları konuşmuyoruz burda biz. Yuh! istersen konuyu arkadaşlar Tag kısmından grafiti kısmına geçene kadar müzik bölümüne çekelim :P Grafiti yapmaya başlayınca tekrar alırız :D PS:Hani kurallara çok duyarlı Türk milletiyiz ya :) > Internet Cafede yazan Duvar Uyarıları... Sıgara İçmek Yasaktır!! Hemen yanında... Yerlere İzmarit Atmak Yasaktır!! :)[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: 26ee140, 18 Ocak 2005 14:45 tarihinde demiş ki: ayrıca kağıt üzerine yaparken normal kurşun kalem kullanarak yapıyoruz de mi? İlk önce şunu söylemek isterim: Yahu Soruyu İmzanın altına koymuşsun alıntı yapana kadar canım çıktı :D ayrıca kağıt üzerine yaparken normal kurşun kalem kullanarak yapıyoruz de mi? Kurşun kalem fln'la başla sonra keçeli kalem(Gazlı) ile devam edersin... Renklendırmelerı fln yaparsın... Sonra pahalı keçeli kalemler alıcaksın...(tabi bu çok sonra :P )[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Grafiti yapmayı bilmiyorum. Ne olduğunu biliyorum :) Yeterince görsel bir sanat bence. Rap ile yakından uzaktan alakam yok. Ama rapçiler yapıyor diye ben yapmayacak değilim. Ben sanat olan kısmını öğrenmek istiyorum. Gidip bi yerlere zarar vermek, ufak bi imza atmak değil derdim. Duvarlara adam gibi resimler yapabilmek. Sanırım bu da grafiti oluyor[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hani ona biyerlere zarar vermek demeyelim... :) Çünkü türkiyede malum belediyeler izin vermiyor... (u.s.a daki gibi..) Onun için Grafçılar sanatlarını yasa dışı sergilemek zorunda kalıyorlar... :)[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 izin werilen yerler war bkz:feneryolu koprusu S2K (ptesi pazarının orda) bkz:feneryolu sabit pazarının yanındaki alt geçit[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 izin fln almadılar onlar :) Bizim hakimler yaptı hatta yaparlarken ordaydım :) 2 tane kamyoncu getirttiler oranın önünü kapattılar altlarına bi masa indirdiler büyük... üstüne çıkıp yaptılar :) Kamyoncular gelenleri zaten korkutucak tiplerdi :P[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hangisini diosn S2K?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yep shoot2kill inki..[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yavas bi sn ya grafiti ne zamandan beri legal olarak uygulaniyo us de yada baska yerlerde? kökeni isyan,anarsi, sisteme karsi (hakli olarak yada haksiz olarak..iyi kotu gibi bi ayrim degil) bireyin hayrikmak istediklerini zekice, hizli bi teknik(stencil olur spray olur kalem olur, tag olur..olurda olur..) ile sistem tarafindan "survelliance" altindaki kentin, beklenmedik yerlerine, kendi kurallarinca yamalamasi, iz birakmasi.. sisteme göre neresi yasal gencler bunun =) evet su anda harbiye duvarlarinda bazen ilkokullar belediye projesi olarak duvarlari boyuyorlar cicek kelebek temiz dünya diye..ama karistirmayalim izin verilen yerlerde var diyerek.. dünyanin hic bi yerinde hic bi devlet gorevlisi rusvet vermediginiz surece sizi devlet malina grafiti yaparken gorupte "its ok man this area is kool for this shit" diyip eli bagli izlemez..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kardeşler. tag atacaksın imza atıp kaçacaksin aga demediiniz sürece grafitiyi anlatabilirsiniz tabi bildiiniz ölçüde. dierine müsaade etmem.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: freeedom, 19 Ocak 2005 01:10 tarihinde demiş ki: o benim lafı almısıın ne is imza sevmem he hemde o lafın nesi var sahane laf iste. imza sevmiyosan kullanmazsin? ??[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar