Gaidin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaslar ben de Levon sayesinde bu forumu gordum, gozlerim yasardi Turkiye'de bu kadar cok Magic'le ilgilenen insanin oldugunu gormek guzel uzun zaman sonra. Nick olarak bilmesemde muhtemelen bicogunuzu taniyorum. Artik ben de buradayim. As to who I am: I am Haluk Aspect.[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 peki hangi şehirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İstanbul[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yabancı, Kendini tanıt. Hangi Haluk? a) Örnek. b) Tatar c) diğer... (lütfen belirtiniz) Süreniz 10 saniye, başladı!..[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Bu yeteneği harcamayın, harcatmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 a:Örnek olsun o zaman. umarım kazanmışımdır:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ooo Haluk aspect...Nerelerdeydin? Benim, Baran. Maalesef sizlerden ayrildiktan sonra, cafemizide kaybettikten sonra senden online da da haber alamayinca hic gorusemedik kismet buradanmis, yazin oradayim, gene senle bole dovuscez kart atcaz gozumuze ama ben dovcem haberin olsun :p cok ozledigimi anladim bi an cafeyi,gozlerim doldu walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Haluk hoşgeldin deyip mesajımı bir iyi dilekle noktalıyorum, umarım her limited game deckin en cok bu pazar draftındaki kadar guclu olur :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Saolasin be Levon. Ben o decklerle de yenerim sizi hic merak etmeyin :) Bu arada ben (a) sikkindan yana oy kullaniyorum. Sanirim soyadim Ornek olacakti yanilmiyosam. Bu arada sepet sepet yumurta sakin beni unutma Baran'cim hehehe. [signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying [Bu mesaj Gaidin tarafından 18 Ocak 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 seni unutmuycam halukcum canum ehe ama o sepet kalmadi be anam :P , sende ruzgarda durma aman fazla, terli terli su hele aman diyim :) eheh neyse bu yaz sanirim senle iyi kapiscaz, gelci ben burda seti master ettim simdiden ama :p ehuahea senle oynamak iyi olacak fakat simdi bulmamiz gereken bir kisi kaldi o da DOGUKAN, o olmadan oynanmaz :) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar