Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkese Meraba

Gaidin

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben de Levon sayesinde bu forumu gordum, gozlerim yasardi Turkiye'de bu kadar cok Magic'le ilgilenen insanin oldugunu gormek guzel uzun zaman sonra. Nick olarak bilmesemde muhtemelen bicogunuzu taniyorum. Artik ben de buradayim.

As to who I am: I am Haluk Aspect.[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain.
Borderlander Saying
Sosyal ağlarda paylaş

ooo Haluk aspect...Nerelerdeydin? Benim, Baran.
Maalesef sizlerden ayrildiktan sonra, cafemizide kaybettikten sonra senden online da da haber alamayinca hic gorusemedik kismet buradanmis, yazin oradayim, gene senle bole dovuscez kart atcaz gozumuze ama ben dovcem haberin olsun :p cok ozledigimi anladim bi an cafeyi,gozlerim doldu walla...
Sosyal ağlarda paylaş

Saolasin be Levon. Ben o decklerle de yenerim sizi hic merak etmeyin :)
Bu arada ben (a) sikkindan yana oy kullaniyorum. Sanirim soyadim Ornek olacakti yanilmiyosam.
Bu arada sepet sepet yumurta sakin beni unutma Baran'cim hehehe.
[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain.
Borderlander Saying

[Bu mesaj Gaidin tarafından 18 Ocak 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

seni unutmuycam halukcum canum ehe ama o sepet kalmadi be anam :P , sende ruzgarda durma aman fazla, terli terli su hele aman diyim :) eheh neyse bu yaz sanirim senle iyi kapiscaz, gelci ben burda seti master ettim simdiden ama :p ehuahea senle oynamak iyi olacak fakat simdi bulmamiz gereken bir kisi kaldi o da DOGUKAN, o olmadan oynanmaz :) ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...