keyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Armies of Exigo adında bir oyun aldım kurdum cart curt en son kaldı oynama işine fakat soyle bir hata var "Your video card does not meet Armies of Exigo minimum requirements." bu hatayı nasıl duzeltebilirim daha dogrusu bunla ilgili bir ayar yapılması gerek galiba ama nasıl yapılıyor herhangi bir bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz?[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Armies of Exigo isimli oyunun minimum ekran kartı sisteminden düşükmüş ekran kartın,onun için çalıştırmıyormuş.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 anladım tesekkur ederim.[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar