Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Selamlar, "HP 470065-798 ML310e Gen8v2 E3-1220v3 1x4GB 2x1TB" model bir server aldım. Ilk defa server alıyorum, hiç kurulum, ayar vs yapmadım. Windows 2012 R2 Rotweiler'den satın alıp, DVD ISO yu indirip yazdım. Kurulumun ilk aşamasında, şöyle bir hata veriyor. HDD yi görmüyor gibi. BIOS benzeri bi yeri var HP'nin oralara girip kurcaladım. Array oluştur falan gibi şeyler vardı HDD için, çok da değiştirmk istemedim bilmediğimden. Orada HDD ler görünüyor. "A media driver your computer needs is missing. This could be a DVD, USB or Hard disk driver. If you have a CD, DVD, or USB flash drive with the driver on it, please insert it now." Fikri, çözümü olan varsa çok sevinirim. Şimdi ubuntu server indiriyorum, bakalım o kuruluyor mu diye. Ama Win serverı kurmam şart bu haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://support.microsoft.com/kb/2755139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 cihazın raid driverini indirmen lazım. hatayı google'layınca anlatıyor zaten. anakartının modeline falan bak, windows kurulum ekranında next demeden önce usb'den driverını yüklet, öyle bir sonraki adıma geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 RAID'e +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Madcat said: cihazın raid driverini indirmen lazım. hatayı google'layınca anlatıyor zaten. anakartının modeline falan bak, windows kurulum ekranında next demeden önce usb'den driverını yüklet, öyle bir sonraki adıma geçer. Google'ladım, bi sürü kişi ISO vs hatalıdır, daha yavaş yaz falan demiş, onun yanında driver diyen de vardı. Aslında driver olayını denedim, ZIP olarak driver'ı USB ye attım ama yine bulamadım Windows. Yanlış, driver indirmiş olabilirim. Doğru driverı bulmam lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 o hata google'layınca milletin saçma sapan iso dvdsi hatalıdır mesajlarıyla dolu bende bakmıştım zamanında. dediğim gibi raid driverını bul, bütün komple paketi indir olmazsa aldığın sunucunun içerisinde doğru olan driverı bulman lazım raid cart curt, araştır biraz çözersin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 HP'nin içinde bi CD çıktı, onda var mıdır nan acaba :D Benim laptoplarda da DVD okuyucu yok, kurulum sırasında server a takayım onu, belki öyle yaparız diye düşünmüşlerdir :D "** CRITICAL ** HP ProLiant Dynamic Smart Array RAID Controller Driver for Microsoft Windows Server 2012 and Microsoft Windows 2012 R2 x64 Editions (American, International)" diye bi dosya buldum HP sitesinde, belki budur. Bunu da indiriyorum bi yandan. Deneyip, yazacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 he odur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 At usb'ye. Yüklenecek disk bölümü seçiminde load driver'a tıkla. Usb içindeki klasörü bul açılan ekrandan. Sonra arkana yaslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Disc boş çıktı, help dosyaları .html falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Ubuntu'yu takayım dedim, klavyeyi görmüyor. Bu ne biçim bir sistem anlamadım. Bakırköy'de kurana 50 TL veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Gördüğüm kadarıyla HP Proliant ML310e Gen8 v2 Server raid sistemi için Dynamic Smart Array B120i ya da Smart Array P420 kontrol kartlarını kullanıyormuş. Bu ikisi için sürücüler: Dynamic Smart Array B120i Smart Array P420 Birşey değil. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Hadi inşallah :) Akşam deneyeyim, gidince. Daha kim bilir Win 2012 Server hakkında ne problemler çıkacak :) Mal bir ERP programına mahkum kaldık, Win tabanlı, uzaktan sadece Thin Client ile kullanılabilen, mecburen ofise bundan almak zorunda kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Kithnos said: Hadi inşallah :) Akşam deneyeyim, gidince. Daha kim bilir Win 2012 Server hakkında ne problemler çıkacak :) Mal bir ERP programına mahkum kaldık, Win tabanlı, uzaktan sadece Thin Client ile kullanılabilen, mecburen ofise bundan almak zorunda kaldık hangi program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 vaperon said: Dynamic Smart Array B120i Birşey değil. :P Teşekkür ettim Vaperon, kurulum başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kurulum mesele degil, bundan sonra serverin ayarlarini nasil yapican asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Hahah uğraşıyorum şu an. Uzaktan bağlantıyı çözmem lazım, başka da bi ihtiyacım yok. Aynı networkde iken bağlanıyor zaten de, başka lokasyonda iken de bağlanmam lazım. Adamlar ABD den bağlanıp, programı kuracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Sunucuya sabit ip verip modem üzerinden port yönlendirme yapman lazım. 3389 numaralı dış portu içeride aynı porta sunucu ip'si üzerinde yönlendirmen lazım. Eğer yardım lazım olursa pm. Dürüm ayrana iki dakikaya hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Davutpaşa'da süper bir kebapçı var orda, karışık kebabı ısmarlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar