WERAN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya beyler şu char silme olayında ID NUMBER nedir abi bilen warsa yazsın lütfen :)[signature][hline]Sen aşkı aramazsan Aşk seni arar. (/)(/) >>~-----~> .V¨¨V
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yok kardesim yok char silinmuo parasiz serverlarda yeni acc al aa arama yapbidahada :D ben gormekten sIkIldim bu konuyu. Sticky yapin yaa[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Usko da oynuyosan silinmiyor.Oradaki idi ücretli serverlarda oynayanlar alabiliyor.
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ücretli server da üye oldugun zaman bir ıd veriyorlar onla siliyorsun ama ücretsiz serverda id verilmedigi için böyle bir sansın yok
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 cevaplar için saolun beyler ama bi arkadaşın tepkisini anlayamadım.
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bekle anlatacam :D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 burdan girip aramaya basiyoruz ve gelen yere "sil" yaziyoruz Alttanda Bolumu Knight Online Seciyoruz. bulunan sonuclarcharacter nasıl silinir???Nasıl silcem anladin ? yoksa arama sayfasininda resmini koyimmi anlatmak icin ?[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Böh Abartsaydın :D[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :D ama ben ilk zamanlar arama yerini bulamamistim D:[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu daha kötü işte :lol:[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 koy ii anlayamadım bide benden koy. ne biçim bi insansın ya sen bunu doğru bi dille açıklayabilirdin. Yaa ama olmaz egonu tatmin etmek için artislik yapıyosun ne kadar sığ. çapın buymuş senin. yeni bir üyeye görmediği bişeyi sanki başına kakarcasına yazıyon. Allah allah ya iyki bilyon yani. başın göğe erdi mi?
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ofof :D dogru soleyeni 9 koyden kovarlar dicem en son boyle diyenin isminin altina 10. koy kavalcisi yazildi demiorum :D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hemen agresyon yapıyonuz siz de ha. Espriye espriyle karşılık verin abicim. Hemen parlamayın. ps: Ben iki tane balon istiyorum, bi tanesi kesmiyo. [Bu mesaj Murtaza tarafından 18 Ocak 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ayrica burdan kayserideki teyzeme sarki armagan ediorum. Kopar bizi TurkTeleKop[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Öne çıkan mesajlar