vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İnitial D nin fouth stage 11 - 12 ci bolumu acaba internette yayinlanmaya basladimi bilen varmi acaba bide bu animede rasladim FC FR FD olarak arabalari siniflandiriyorlar bunlar tam olarak nedir biri aciklayabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 11-12 cikmadi daha en son 10 var iki ayda bir 1 episode cikior galiba.. yani daha 7-8 ay filan var butun bolumlerin yayinlanmasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 2 ayda bir 2 episode cikiormus.. yani 3-4 ay filanb var yani pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 himm oke tesekkur ederim peki bana FC FR FD bunlarinda ne oldugunu soleyebilirimisn tam anlaymadim cekislemi alakali? motorla mi? Biri bana tam olarak solerse cok senirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yaww kimse bilmiyormu bu fc fd nin falan ne oldugunu?Kac gundur bekliyorum kimse solmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 fc fr bildigim kardarıyla arabanın önde cekiş sistemleri fr bildigimiz önden cekiş digerleri biraz karısık ama onlarında önde cekiş oldugunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar