Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 El yazısı için en uygunu hangisidir? PDF üzerine el yazısıyla not alabilme olanağımız var mı? Bir de çizgi roman okuyayım dedim, ipad air ile el yazısı kullanabiliyor muyuz? tenkyuverimaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 a.k.a. ne anlama geliyor başlıktaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 a. koyim abi demek aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 küfür ettiği için banlanmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bence de ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 civcivhead de şeyimin başı demek mesela argoda, niye bu adam duruyo ki burda? ayıp ya. valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Fistan said: a.k.a. ne anlama geliyor başlıktaki also known as anlamına gelmekte nam-ı diğer bir diğer adıyla gibi bir anlamda kullanılır. Köyün ileri gelenleri, a.k.a. döşündeki kılları ağarmışlar, meclisi toplayıp güya köy meselelerini tartışıyorlardı. Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Zıpçıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 tablette müzik dinelenebiliyor. müzik doğru yer bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Ya bugün gidip alacağım hadi anam ya, ne yardım istedinizde koşmadık hadi bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 neyse sorun neydi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Esh said: civcivhead de şeyimin başı demek mesela argoda, niye bu adam duruyo ki burda? ayıp ya. valla ercüment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 http://www.teknosa.com/urunler/125043808/samsung-sm-p600-galaxy-note-10-1-wifi-black-tablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 tablet phablet phone hepsinin notelerin bile el yazisi bilmemnesi igrenc..ha bakkala alisveris listesi olmaktan oteye gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 elesso said: http://www.teknosa.com/urunler/125043808/samsung-sm-p600-galaxy-note-10-1-wifi-black-tablet samsung almasak olmuyor mu? s3 kullanıyorum da bir daha tövbe etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dana22 said: tablet phablet phone hepsinin notelerin bile el yazisi bilmemnesi igrenc..ha bakkala alisveris listesi olmaktan oteye gitmez. ms surface pro mu alayım çok pahalı ya o :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 soruda yaptiklarini yapmaya calissan bezersin emin ol..pdf ustune el yazisi ile not almak.hic pratik degil hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 O zaman multimedya ağırlıklı bakayım ben. Ipad mi alıyoduk bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Tablet dediğin cihazla yatakta film, dizi seyredersin, nette gezersin. Gerisi patato. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 tablet alayım dedim de nam-ı diğer müziğe nasıl açtım ben bu konuyu adam bi de akayı anlatmıs bana asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yazı yazacaksan mecburen samsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 samsung tabletlerin tek olayı kalem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Elim gitmiyor samsunga ya. Teşekkür ederim ama baya iyi oldu yönlendirmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 samsun konusunda haklısın da s3 deneyiminle yeni nesil tabletleri yargılaman pek isabetli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Fistan said: tablet alayım dedim de nam-ı diğer müziğe nasıl açtım ben bu konuyu adam bi de akayı anlatmıs bana asds Orada anlam bütünlüğü aramıyoruz ya, ilk cümlenin doğruluk değeri 1 olması gerekirken bağlaç ve ikinci cümle, konuyu yanlış yere açtığımı belirtmenin farklı bir sunuş şekli. İyi ya da kötü bir mizah içerebileceği gibi, doğruluk değeri 0 olabilir. İrregülariteler anlatımı çeşitlendirebilir, renk katabilir. İlla motomot bir yazım şekli beklemen çok abes. 1 v 1 == 1 1 v 0 == 1 0 v 1 == 1 0 v 0 == 0 http://en.wikipedia.org/wiki/Autism http://en.wikipedia.org/wiki/Cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 arcane said: samsun konusunda haklısın da s3 deneyiminle yeni nesil tabletleri yargılaman pek isabetli olmaz. Edit : Buldum cevabı teşekkür ederim. Dürüm borcum olsun size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar