Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW fos çıkacak gibi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Open beta ne ya wow un open betası yok ki !
yoksa var mı yaw,valla benim de Miami de 1 tane 20 yaşında kız ve bi tanede Vilmort da 42 yaşında erkek arkadaşım var ikiside tester ve şimdilik memnunlar yani onlara söylenen betasından sonra eklenecek şeyler varmış.Şeyler diyorum çünkü süprizmiş.(sanırım raid,item ya da artifact hatta pvp ile ilgili şeyler)[signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

şu beta olayının bi dezavantajı var. Beta testerlar kısacası binlerce kişi oyunu oynuo test edio, taniolar ediolar , nerden para kazaniollıo , en iyi nasıl gelişilio. sonra gerçek oyun çıkıo herkes başlio, bu beta testerlar çat çut dağıtıorlar.

Nasıl biz uo ya şimdi girsek hiç bi sıkıntı çekmeden 1-2 günde çok ii char yapıp dağıtabilirsek onlar da öle bişey yapar hale geliolar. Tabi beta testi kaçınılmaz bi olay olduğu için sustum :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

bisi deişmez abi sonucta kac kisi betaya katilio..belki sonradan oynayacaklarin sayisi betaya katilanlarin 100 katı..10 kisi olsun lvl60 hemen onemli napcaklar tek baslarina mi pvp yapcaklar mesela...ya zaten herkes oyunu bilmeseydi bile emin olun adamlar bizi gecerlerdi o kadar dert etmeyin herkes yuksek seviyeye ulastiginda oyunun zevki cikar
Sosyal ağlarda paylaş

bi de zaten mmorpg lere alsimak zor bi olay değilki sadece iconlari farkli 2 saatte ısınırsın:)sonra zaten camp noktalarini flm yuzlerce kisiyle beraber ogrencen baska adam bilebilir ama zamani yoktur sonucta zaman isi bu hem illa uber olcaksiniz diye bisiy yok 1 haftada bence newbieligin tadini cikarmak en iyisi en zevkli zamanlar o zaman cunku bi oyunda
Sosyal ağlarda paylaş

Çat çut dagitmak önemli degilki. Önemli olan eglenebilmek. Betaya girenler biraz daha erken bayacaklar belki oyundan o kadar. Sonuçta herkes belli bi noktaya gelicek dolayisiyla 6 ay oynamissin 1 sene oynamissin çok farketmez. Sonunda herkes çatçut dagitacak.Oyuna yeni baslamanin verdigi duyguyu oyunun baska hiçbiyerinde alamazsin. Bunu betada yasamissin yada oyun çiktigi sirada yasamissin çok fark etmez.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 13 Temmuz 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
zaten herkes oyunu bilmeseydi bile emin olun adamlar bizi gecerlerdi

Abi ne diyosun sen yaa ezdin resmen türkleri. Biz hayatımızda ilk defa mı mmorpg oyniycaz The-Huns ve niceleri azmı gövde gösterisi yaptı avrupalılara karşı. geçerler ne demek. Onların ekstaradan beyin lobumu var mmorpg'lerle ilgili.

Ayrıca emin olun 6 ay oynamışla 1 sene oyamış arasında falan fark olucak bir oyun bu.
Beta Testerler her şekilde bizlerden (dünyadaki tüm oynamayanlardan) önde. Örnek verecek olursak ben oyunda Human Rouge oynatıcam ve Rouge tamamen dikkat ve Combinasyon yeteneği gerektiriyor. Onlar asıl oyun başlar başlamaz asıl önemli olan skill'lere ve taktiklerine yüklendikleri sırada ben deneme yanılma yöntemi ile günlerce boğuşucam ve beliril bir noktaya geldiğimde başlangıçta bir şeyi yanlış yaptığımı anlayıp sıfırdan yeni karakter kasmam gerekecek. vs vs....[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

strencher orda sunu kastetmistim arkadas demiski herkes daha hizli lvl atlicak,daha cok para yapicak vs..bende bunun onemsiz oldugunu zaten oyunda bir lvl cap oldugunu ve elinde sonunda herkesin vuracagini solemistim....eminim oyunda hunlardan once lvl50 yi vuran cok yabanci wardi ya da deilse sizi kutlarim ama bazilarinin erkenden lvl60 a vurmasinin onemli olmadigini soyledim..sonucta bizde gelicez 60'a...bi cap war oyunda ha 1 ayda gelmisin ha 3 ayda..sen diosunku denilme yanilma..sanki daoc ta azmi template denedik ne fark ettiki kendi agzinla soyledin hunlar daigitti diye..ama hunlardan once oyuna baslayan ve once lvl50 olanlar wardi...ama bisiy farketmedi sizin 3 ay sonra lvl50 olmaniz..ben onu anlatabildim mi biras karisik yazdim sanirim:)
edit:imla hatalari

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 13 Temmuz 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 13 Temmuz 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence beta testerların bizden önde olmasını önlemek için dünyadaki spawnlarla falan az da olsa oynar gibime geliyo blizzard yani burda sadece oyunu test ettiriyo dünyayı değil bana göre[signature][hline]Eğer içinizdeki güçten ümidinizi kestiğinizde ümidinizi kaybetmeyin çünkü ümit de gücün bir parçasıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Göremedikleri yerler de var zaten Blizzard Guard'lar koruyor oraları. Bi de denildiği gibi oyunların en zevkli kısmı o deneme yanılma kısımları. Oyunun her tarafını çözdükten sonra rutinleşmeye başlıyor zaten. Bu yüzden betada çok fazla vakit geçirmeyi düşünmüyorum. Ya da normalde alliance warlock açıcaksam betada horde shaman açıcam..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi konuyla alakalı alakasız bir mesaj da ben atayım bari...
bu world of warcraft olayıyla ilgilenmiyordum bir ay falan öncesine kadar ama sonra güncel mmorpglerin yarattığı boşlukta bir ilgileneyim dedim biraz takip ettim olayı güzel birşey gibi gözüküyor ve bikaç kişiyle de konuştum betayı oynayan onlar da muhteşem diyorlar o yüzden ben de bekliyorum açıkcası bu oyunu ve çıktığı zaman gene 100 150 milyon arası bayılıp alacağım oyunu heralde swg gibi çünkü biliyorsunuz ilk çıktığında avrupada satılmıyor oyunlar amerikadan getirtmek gerekiyor neyse...ama ben de pvp olayını merak ediyorum Dark age of Camelot gibi olursa çok kötü olur Star Wars unda covert olayı saçma covertsız bir star wars pvpsi olabilir yani... uo nun da belirli bir loot düzeyli pvpsi olabilir tabi...neyse ekran görüntüleri hoş ama oynamadan kesin birşey söylenemez resimlerden... bir de level atlama sistemi Daoc gibi olursaçok monoton olur ve oyun 2-3 ay sonrakan kaybetmeye başlar şimdiden söyleyim... onun dışında ultima online kadar uzun süreli olacağını zannetmiyorum dersem yalan olur çünkü 7 yıl sonra da gene bu oyunu oynayanlar olur ha ben olmam belki ama olur... ultimanın uzun süredir oynanışını ise yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi skill değişikliği ve beleş olmasına bağlıyorum ben de beleş olmasa bu kadar kişi ta oynamazdı bu oyunu... zaten günümüzde ultima artık bitmiştir bence gerek grafik olayı gerekse içerik bakımından...
sadede gelirsek world of warcraft benim de çıkmasını beklediğim bir oyun bakalım kasım gibi çıkacak diyorlar umarım çıkar ama aralık ocak da olabilir bu bence ben gene de openbeta açıldığındabir giripbakarım heralde o zaman daha çok şey konuşabiliriz burda, şimdi kulaktan dolma haberlerle konuşmanın pek bir faydası yok... neyse iyi günler...
Sosyal ağlarda paylaş

yanliz su anda en iyi pvp sistemi bence daoc un..ne derseniz deyin swg de pvp yok zaten onu saymiyorum uo da real time olmasi dolayisiyla lag yuzunden cok zor..olursa daoc gibi olsun..ayrica daoc ta lvl atlamak cok zor değil ve ayrica su an piyasadaki tum oyunlardan daha zevkli en azindan grup olmaya sosyallesmeye itiyor bizleri..kimse solo yaratik oldurmenin gruptan zevkli oldugunu solemesin
Sosyal ağlarda paylaş

sen ne kadar daoc u savunursan ben de tersini savunurum beni grup kurmaya zorlayan oyunlardan nefret etmişimdir ve daocta grup kurmak zorunlu yani ne kadar değildir desen desen de inanmazsın bu lafına o yüzden ikisinin ortası olmalı ve daoc tarzı savaş alanlı oyunları da sevmem pek savaşın her an her yerde olabilmesi gereklidir yani...swgde sadece covert olayı saçma onun dışında çok güzel...world of warcraftta ikisinin karışımı hatta uodan da bişiler alarak yapılan bir oyun gibi ama umarım insanı gruba katılmaya mecbur edecek şeyler olmaz bu oyunda da ve en önemlisi umarım ilk levellardan pvp yapılması sağlanır mesela level 10 u bulan bir kişi rahatlıkla pvp yapmalı istediği yerde bu sa swg gibi factiona katılarak sağlanabilir bunun dışında da neutral playerlarda bir insan bir orc gördüğünde mesela saldırabilmelidir bence neutral olsa da olmasa da saldırmalıdır demiycem saldırabilmelidir diyorum tabi bunu çok sömürcek kişiler çıkar yeni playerları öldürürler ama o da işin katlanılması gereken kısmıdır bence...
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şöyle de diyebiliriz yeni bir player sınır bölgelerinde dolaşmazsa saldırıya da uğramaz bence giderse karşılığında bazı zorluklar yaşaması doğaldır...ve sınırlardasavaşlar çok güzel olur ve bence sınır kaleleri olmalı ve kale savaşalrı güzel olacaktır daoctaki gibi ama onun yanında 100+ kişinin katıldığı meydan savaşları da olmalıdır savaş alanları karşlıklı anlaşarak sabahın ilk ışıklarında başlayan savaşlar akşam hava kararana kadar devam eder sonunda kaybeden taraf bölgeyi terk eder ve o bölge tamamen düşmanın olur haritada bence böyle bir sistemle kaybeden taraf toprak da kaybeder ve oyun alanı daralırsa o da teşvik edici bir güç olur ve daha heyecanlı savaşlar olur ve bu wow u gelmiş geçmiş en iyi mmorpg yapar heralde ama tabi böyle olmayacak... ( ilerde ben yaparsam olur belki :P )
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o olayı ben her zaman çok sevmişimdir.Toprak alıp-kaybetme ve yeni kaleler oluşturup onları alma,vs...Keşke WoW'da da olsa böyle şeyler.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing

[Bu mesaj kawa tarafından 15 Temmuz 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir oyunda böyle bi olay yok değil,tam olarak hayalinizdeki gibi olmasada Lineage 2 de böyle kale dolayısıyla toprak alma olayı var ama bu seferde oynanabilirlik,zor lvl atlama gibi konular gündeme gelir :) En iyisi herkes kendi oyununu yapıp oynasın herkes mutlu olsun :)[signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...