behran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sorun şu db deki verileri listeliyorum.onlara birer detay sayfası yani ne olduklarını annatan bir sayfa yapıyorum ve veriler gayet gzl görülüo. sorun şurda diyelim 2 cdlik bi film için ed2k linki vericem.linkleride db den alıcak.oda tamam. ama filmler 3 cdlikde veya daha fazla olabilir değilmi işte sorun burda ortaya çıkıo detay sayfasında cd1 cd2 cd3 yazıyorum 3 cdliklerde sorun olmuyor çünkü her 3 degerinde karşlığı var ama 2 veya 1 cd liklerde olmuyor çünkü cd2 ve cd3 ün karşılığı yok.link vermeye çalışınca olmuyor.bir önerisi olan varmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bu arada program Dreamweaver UltraDev[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben sorunu anlamış değilim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 db den listeleme yapıyorum.3 sütun var db de bunlarda link hepsi.ama filmin türüne göre 2 cd oluyo 1 cd oluyo detay safyasında cd1 cd2 cd3 şekilnde bu 3 sütundaki veriler bunlara adres olarak db den geliyo.o yüzden 3 ünüde 3 sütunla ilişkilendiriyorum ama bu değerlerden biri yoksa hata veriyor sayfa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Şimdi database tek dosyamı ? cd1, cd2 ve cd3 için field varsa yaşadığın olayda dönen değer null olması lazm. O zaman sorun gelen null'e link verirken ortaya çıkıor olabilir. Bi şekilde code'a müdahale edip gelen değer boş ise link vermeyi iptal etmelisin. Database hatası mı verior ? Eğer ilgili field yoksa hata verir yoksa içi boş ise hata vermemesi lazm görüntülerken. O yüzden link verme işleminde hata çıkıo diye düşünüorum. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 18 Ocak 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 link vermeden dosyaları görüntülüyor ama link verince hata veriyor.linkide data source olarak gösteriyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar