Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dreamweaver sorun

behran

Öne çıkan mesajlar

Sorun şu db deki verileri listeliyorum.onlara birer detay sayfası yani ne olduklarını annatan bir sayfa yapıyorum ve veriler gayet gzl görülüo.
sorun şurda diyelim 2 cdlik bi film için ed2k linki vericem.linkleride db den alıcak.oda tamam.
ama filmler 3 cdlikde veya daha fazla olabilir değilmi işte sorun burda ortaya çıkıo detay sayfasında cd1 cd2 cd3 yazıyorum 3 cdliklerde sorun olmuyor çünkü her 3 degerinde karşlığı var ama 2 veya 1 cd liklerde olmuyor çünkü cd2 ve cd3 ün karşılığı yok.link vermeye çalışınca olmuyor.bir önerisi olan varmı?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

db den listeleme yapıyorum.3 sütun var db de bunlarda link hepsi.ama filmin türüne göre 2 cd oluyo 1 cd oluyo detay safyasında cd1 cd2 cd3 şekilnde bu 3 sütundaki veriler bunlara adres olarak db den geliyo.o yüzden 3 ünüde 3 sütunla ilişkilendiriyorum ama bu değerlerden biri yoksa hata veriyor sayfa[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi database tek dosyamı ? cd1, cd2 ve cd3 için field varsa yaşadığın olayda dönen değer null olması lazm. O zaman sorun gelen null'e link verirken ortaya çıkıor olabilir. Bi şekilde code'a müdahale edip gelen değer boş ise link vermeyi iptal etmelisin.

Database hatası mı verior ? Eğer ilgili field yoksa hata verir yoksa içi boş ise hata vermemesi lazm görüntülerken. O yüzden link verme işleminde hata çıkıo diye düşünüorum.
[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 18 Ocak 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...