ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aquila said: kivirma simdi oyleydi boyleydi diye. O bilgileri ben verdim kendisine özel mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 moncici sıçıp üzerine bok yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 farketmez ki, adamin forumu birakirim kriteri ortada, ondan sonra nasil oldugunun bi onemi yok. bilkentin hede hodosundan gecmemissin, therefore forumu birakmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy said: Benim bankacılık sınavım var. Boş boş patide takılmayayım da ders çalışayım ^^ -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aquila said: farketmez ki, adamin forumu birakirim kriteri ortada, ondan sonra nasil oldugunun bi onemi yok. bilkentin hede hodosundan gecmemissin, therefore forumu birakmasi lazim. Ha tamam bana diyorsun sandım kıvırma diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 challenge accepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sen kivirabilirsin, kiviran kadinlardan cok hoslanirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 iyi de niye bilkent den tutup izmir ekonomi =/ ne tuhaf şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 tamam bırakıyorum forumu. okul başlayacak zaten. ingilizce tarih okumak zor hakikaten, okuyan bilir. herkesin yapacağı iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 herkesin yapmamasinin sebebi baska onun galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy said: pontipati said: abur cubur bulayım gece uzun sdafg Ben hazırım. sağlıklı beslen. kabuk soyma 10/10 ama portakalı ortadan ikiye bölerken 2 dilimi yırttığın için 9/10 sanırım tırnakların uzun ve bakımsız olduğu için yırtıldı o dilimler, tırnaklarını limon ile güçlendirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Benim için sorun yok bırakmayabilirsin forumu MONCİCİKCİĞİM. Ay çok tatlı değil mi, okulu bitirmedim diye bana laf soktu az önce. Hörkös ököyömöz, ököyön bölör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sen de git dersini calis hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ben napiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Yok ben orda Dworgian'a laf söyledim. Ben tatildeyim ya, istediğim kadar portakal soyup oturabilirim ^^ Ayrıca konuyu seksten nasıl da uzaklaştırdım geri mihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 tamam itiraf ediyorum odtü tarih meeeh ama yine de fena bölüm değil şimdi. bir tarih öğrencisi olarak biraz göt olduğumu söylemeliyim ama fail mi bence değil. hani sanki eski sevgilimin beni terk edip popçuyla çıkması gibi bişey yani. neyse. aquila sana gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ah o ayda 1000-2500TL arası değişen bursları reddettiğimiz günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bursu alsaydin keske, belki faydali biseyler okurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aquila said: yat uyu. Seni dusunuyorum uyku tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Neyse kızlarcım, muhabbetinize doyum olmaz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hadi hepinize allah zihin acikligi versin cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aynen hadi cümleten :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Asdfsd nolmus birda la. Moncici iyi solcuydu neden kuddusi tier fail olmus ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kantinde tartisma kaybetmis bugun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar