redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar hazır tatil dedim şu iki gündür kendi evimde dumble larla başladım ama bilinçsizce yapmak istemiyorum acba bilgisi olan arkadaşlar hareket günde kaç saat yapmalıyım zararları falan sölerse çok sevinirim..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yaş ve kilo?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yaş 15 kilo63 boy 1.67[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hmm.. Ben tee 14 yaşında 3.5 kiloyla başlamıştım.. Sende öyle yap derim.. 1,5 ay falan takıl 3.5 kiloyla sonra yavaş yavaş arttırırsın.. (daha önceden birikimininin olmadığını gözönüne alarak yazdım tabi). 1,5 ay sonunda seni zorlamadığını hissedersen 5'e çıkarsın.. Unutma, kas zorlamadan gelişmez..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ha bişey daha var.. Direk dumble başlarsan vücütta orantısızlık olabiliyor.. O yüzden en sağlıklısı salona yazılmak.. Hemde işini bilen biri sana orda program hazırlar, sağlam vücut yapabilirsin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 şuanda 2 kilo vvar ama alırım yani[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu sene olmaz seneye yazılcam :([signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Neden bu sene olmaz..? Sürekli ertelersen hiç başlayamazsın.. Üşengeç olmamak lazım..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 18 yasini gecmeden salona malona yazilamassin yazilabilsende yazilma senin icins akıncalı 18ine gelene kadarda formda kalmaya bak kas sonra calısırsın bu yasta acelen ne[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yaza hazır olmam lazım malum kızlar :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Senelerdir bu tarz threadlerde ayni seyi soledim durdum gene tekrarliyorum hatta koyu koyu : " Bu isi 2.5 seneye askin yaptim ; birine vucut calistirmada ogut vermek , yardimci olmak ; normal bi insanin hastaya recete yazmasi gibidir , bilip bilmeden insan saligi ile oynuosunuz.. " Modlar lutfen rica ediyorum bu threadi kitleyin , bole bi yardim olamaz.. Kimse kimsenin yag oranini , gucunu , yasini , boyunu , kilosu ve kisinin kendisini gormeden kimseye yardimci olamaz ; kaldiki akademik bilginiz bile yok .. Lutfen insanlarin hayatlariyla oynamayin , yanlis bi bilgi sakatliktan , olume kadar herseye yol acabilir.[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 birde boy kısa ise uzayacağı varsa body yaparsan kısa kalır[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tamam işte ben onların dediğini illa yapcak değilim peki bnunula ilgili falan site varsa verin[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 evet öyle dersen hayatta gidemezsin bkz. ben adam gibide gelişemezsin salon olmadan oda var tabi yada çok çaba lazım.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: tAKA, 17 Ocak 2005 20:46 tarihinde demiş ki: 18 yasini gecmeden salona malona yazilamassin yazilabilsende yazilma senin icins akıncalı 18ine gelene kadarda formda kalmaya bak kas sonra calısırsın bu yasta acelen ne alakası yok. 18 yaş nedir ya..? Ehliyet mi alıyosun 18 yaşında olacaksın.. Biz çocuğa git 50kgnin altına gir, deli gibi bench mi bas diyoruz? Hafif ağırlıklarla başlayıp süper vücut yapabilirsin bu yaşta.. Böyle diyen kimseyede kulak asma.. Git bi salona, yaşına,kilona ve boyuna uygun bi program çıkarsınlar..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Gerçekten biras kas geliştirmek istiosan en önemli faktörlerden biri sabır. Diyelim tüm gün çalışırsın, yorulursun; bu bi hafta sürer. Soora bakarsınki hala bişey yok. Aynı devam edersin sonra bakarsın ki oluşumlar başlamış. Kalıcı kas grupları oluşturmak için bence 1 seneye ihtiyacın var. Benim ööle sürdü yani.. Çok bildiğimden de değil de.. Sen boşver okul zamanı uğraşma bu işlerle, sonra insan ders çalışçağına dumbell çalışıo... ehe :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bak evladim , daha yasin 15 gelisimini bile tamamlamistir vucudun .. Siteyle filan olmaz , cok merak ediyosan prof. birilerine danis .. Ya lutfen rica ediyorum ; abuk sabuk programlar , bilgiler yazmayin su threade .. Milletin sagligiyla oynamayin ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: narin, 17 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Senelerdir bu tarz threadlerde ayni seyi soledim durdum gene tekrarliyorum hatta koyu koyu : " Bu isi 2.5 seneye askin yaptim ; birine vucut calistirmada ogut vermek , yardimci olmak ; normal bi insanin hastaya recete yazmasi gibidir , bilip bilmeden insan saligi ile oynuosunuz.. " Modlar lutfen rica ediyorum bu threadi kitleyin , bole bi yardim olamaz.. Kimse kimsenin yag oranini , gucunu , yasini , boyunu , kilosu ve kisinin kendisini gormeden kimseye yardimci olamaz ; kaldiki akademik bilginiz bile yok .. Lutfen insanlarin hayatlariyla oynamayin , yanlis bi bilgi sakatliktan , olume kadar herseye yol acabilir. narin dikkat ettiysen ben yanlızca kendim nasıl başladığımı söyledim ve en iyisinin salona gidip prof. birinden program çıkarması olduğunu söyledim.. Kimseyi sakat bırakmaya niyetim yok yani..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tamam narin sen canını sıkma bi gün gideyim salona danışırım[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 slat, 18 yasindan sonra genelde insan vücudu gelisimini tamamliyor gelisim tamamlanmadanda agirlik altina sokulmasi duzensiz kas yapilanmasina sebep olur bu kadar basit lütfen bu konuda birsey bilmeden yorum yapmayalim benim 18 yas demem salon icindi ki salonda genctir kani kaynar ister istemez buyuk agirliklara girmek ister kucuk agirliklar bile bu yasta zararli yeterince aciktir umarim?[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 [Bu mesaj tAKA tarafından 17 Ocak 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu yasta iyi vucut istiyorsaniz tenis oynayin spor yapin agirlik calisilmaz bu yasta aksini iddia etmeyin bosun[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Zaten bu seneye kadar spor yapıyordum hentbol profesyonel olarak da lgs var okula 1 sene geç başladım malesef:( neyse bu sene geçsin hayırlısıyla .Önümüzdeki maça bakıcaz :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kaslı olunmaz kaslı dogulur..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Beni tanımadan nasıl karar veriyorsun bilip bilmediğime..? 3 sene yaptım ve aralıklarla da devam ederim.. 15-16 yaşları hafif ağırlıklarla başlamak için ideal yaştır ve merak etme kimse kanı kaynayıp büyük ağırlıkların altına girmez çünkü orda sana yardımcı olan adam vardır, programını hazırlar ve bu programın dışına çıkmaman için seni sürekli uyarır.. Bir şey daha. ABD'de bazı okullarda 12-13 yaşlarında itibaren beden derslerinde 2, 2.5 kg gibi ağırlıklarla dumble çalıştırılıyor ki bu o yaşlarda kemik yapısını kuvvetlendirirmiş.. Diğer faydalarını yazmıyorum bile..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar bu gittikçe tartışmaya dönüşüyor tamam lütfen sakin..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar