Prawler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 aa ben de doomguards Prawler :) ya evet beta bitti zaten o kadar oynamıyordum en son mirage ile level 10 tauren e geldik ben shamandım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 evet son gun aktivitesi cok guzeldi zaten normalde 13unde bıtmesi gerekıyormus ama bir kac olaydan dolayı 3 gun uzatmıslar neyse umarım eu da yine beraber oynama fırsatı buluruz -fave-[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Fave sen para buldunmu gelebilcekmisin?Umarım bulursun.Düşman topraklarında Mob kesme işi EU da zor olcak gibi çünkü HighServer da başlıcam oyuna ve heryer ally olcak.Neyse bulurum bir çaresini hehe :)[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tüm DoomGuards üyelerine tesekkürler pc problemleri dolayisiyla pek raidlere katilamadim ama yinede cok zevkliydi euda umarim yine toplaniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar