uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 1 hafta önce aldığım akvaryumu satmaya karar verdim içinde:motor+ısıtıcı+kumu+80 cm akvaryumu(bombeli)+süsü+3japon+1 teleskop mevcut istediğim fiyatta 100 ml,Ankara'da oturuyorum ilgilenenler özelden msg atabilir.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 adrese teslim gibi bir olayında olacakmı?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 126) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 valla uncla bana 40 soru sordu akvaryumla ilgili bi hevesle basladı neden satıyo simdi anlamadım.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 olur orc fistan dedim ya sana baydım yani bana göre değilmiş[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Akvaryum güzel ya keşkem satmadan önce biraz daha düşünseydin.1 hafta 2 hafta baksaydın olmazsa satsaydın bence.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Akvaryum güzel ya keşkem satmadan önce biraz daha düşünseydin.1 hafta 2 hafta baksaydın olmazsa satsaydın bence.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: uncla, 17 Ocak 2005 03:48 tarihinde demiş ki: olur orc fistan dedim ya sana baydım yani bana göre değilmiş keşke hiç girişmeseydin..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 127) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 haklısında bi hevesim vardı neyse artık :/[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 akvaryum satılmıştır[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar