WhiteRobe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar direct online play diyoruz your ip is 10.0.x diyor mesela bize.Bekliyoruz bağlanmayı ama bir türlü olmuyor acaba sadece lan için falan mı yoksa yapmamız gereken başka bir olay mı var?yardımlarınız için saolun şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafakol Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Aynı sorun bende de oluyor. Baya beklememize rağmen bağlanamıyoruz. Bende yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]tinerci forever!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ip nizin 10.0.x seklinde olmaması lazım. ipadresimne.com dan bakın ip adresinize bir de[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 malesef öyle çkıyor.Sorunda orada zaten.Eğer ip mizi adam gibi anlasa idi hiç sorun olmazdı sanıyorum.Biz erçek iplerimizi yazıp conect desek yine olmuyor.Sanıyorum yenii baştan kurmalı şu ethernet işlerini falan öyle denemeli bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kate Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 adsl zoom ise doğaldır fire wallı kapatman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arkadaşın zoom benim alcatel.Firewallu da kapatmayı yıllardır beceremedik biraz zor oluyor bildigim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 belli portları açmanız laım yoksa bağlanmaz.firewallı kaptmakla iş çözülmez.nba live 2005in readme fileını açın orda hangi portları açacağınız yazar.ben tüm arklarıma ayarladım hiç lagsız oynuoz mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 saolasın hemen bakıyorum readme ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 malesf bulmadım ya öyle bir dosya benim nba hata veriyordu yükleme tamamlanmıyordu bende görevi sonalndır diyerek bitrimiştim öyle oynuyorum şu an ondandır sen yazarsan port isimlerini sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 cd nin içindede olabilir readme.txt[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Note that if you have a firewall and want to play online, the following TCP/IP ports must be open in the outbound direction: HTTP 80 TCP/IP HTTPS 443 TCP/IP MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP Roomsvr 26500-26599 TCP/IP The following UDP ports must be opened for game packets for the outbound and inbound connections: Game Packets 3658 UDP Böyle şeyler yaıyor.ben alcatel kulllnıyorum menuden port açmaya gittim am hatırladım ki port açartken bir de ip falan girmek gerekiyordu dc++ a çaarken öyle olmuştu burdada bana göre anlamsız numaralar ve isimler var pek bir şey anlamadım bunlarala ne yapacağıma dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar