Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[unofficial !!!] Paticik Tişörtü 2. Adım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam sen de haklısın da pm de dediğim gibi t-shirt ü kışın alınca hiç bir önemi kalmayacak ki...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
kalır kalır
içine giyersin
yazın da gayet giyersin ..
80-85 tane alırsak ucuza gelicek mi peki
öyle bişiy geçmişti laf arasında
7,5 a kadar düşebilir diye sayı çok olursa[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
12,5 milyon fiyat 100 tişört için geçerli idi arkadaşlar. binlerce üyesi olan paticikte bu kadar zamanda 80 tişörte bile ulaşamadığımız için (20 sinin parasını ben vericektim) olay şu an askıda. Böle bişeyi şu anda yapamadığım için beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Herkese teşekkürler.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum.
Mesaj tarihi:
horace bence sen listeyi al genede şehir dışından alıcakların isimlerinin kenarınıda şehir dışı yaz eylül sonunda bidaha açarız tshirt olayını e daha tatilde olanlar bile var
Mesaj tarihi:
tread i yeni gördüm valla istanbul/kadıköy de elden alırım bir large yaz bana horacegoesskiing abim :P hatta aente'yi de gaza getirip olayı şenlendirebiliriz hatta bizden gören tshirt ve forma delisi BiTcH_oFBaT i de ayarlar 3 patishirt alabiliriz ama ben kesin kadıköyde elden large alıcam organizasyonun devamını bekliyorum hatta paticik uyuyor musunuz bea?
siparişler 200 geçip 7.500 olursa eşe dosta da alırım icabeten
bu arada acayip şansızımdır 100 tane düzgün tshirtten 101 defolu bana çıkabilir alır orda inceler ve defosunu görürsem abi ne adamsın falan diye geyik yapmayın
Saygılar
SatanJager[hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
en son 65 olmuş saydım ben...

*çığırtkanlık yapar*

hadeeeeee gel vatandaş gellllllll paticik tişörtü sudan ucuz..
al vatandaşşş...
bayaaaaaaaaaaannnn çocuğunu sevindirrr... geeeeeellll...:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Mesaj tarihi:
abi ben alabilirim.ama bana xx-l lazım.
lakin omuz ölçüm bi ucundan diğerine 60 cm.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
Ben o patilerin at toynaa olmasını tercih ederdim bir at sever olarak *! bi kişner kendine gelir* ama paticiğide üstümde gururla taşımam değil yani e bende bi large (veya olmadı l )rica edeceğim şu anda
ediyorum
rica ettim hah oldu dimi rica ettim
ii güsel şimdi soru da sorarım ben dimi
e evet tabiki sorarım
ne zaman alıyoruz t shirtleri ben direk elden ele nakliyat ile taksimde vereceğim gibi
sordum gibi mi
gibisi fazla sordum
e biyrun burdan[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ
  • Yeni Oluştur...