horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sen yap abicim istersen bu işi abartmadan.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 tamam sen de haklısın da pm de dediğim gibi t-shirt ü kışın alınca hiç bir önemi kalmayacak ki...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 kalır kalır içine giyersin yazın da gayet giyersin .. 80-85 tane alırsak ucuza gelicek mi peki öyle bişiy geçmişti laf arasında 7,5 a kadar düşebilir diye sayı çok olursa[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Ben kargoyla alırım bir xl.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 12,5 milyon fiyat 100 tişört için geçerli idi arkadaşlar. binlerce üyesi olan paticikte bu kadar zamanda 80 tişörte bile ulaşamadığımız için (20 sinin parasını ben vericektim) olay şu an askıda. Böle bişeyi şu anda yapamadığım için beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Herkese teşekkürler.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 horace bence sen listeyi al genede şehir dışından alıcakların isimlerinin kenarınıda şehir dışı yaz eylül sonunda bidaha açarız tshirt olayını e daha tatilde olanlar bile var
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Bende bi med. aliim. istteyim[hline]Save me from the nothing i've become...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ok. eylül sonunda bi daa yaparız.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum.
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Benim T-shirt satın alma sözüm bakidir. Ne zaman yaparsanız beni sayın bi L olarak yannız 20 sene sonra olursa kilo almış olabilirim bi daha bi sorun o zaman. :-p[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
SatanJager Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 tread i yeni gördüm valla istanbul/kadıköy de elden alırım bir large yaz bana horacegoesskiing abim :P hatta aente'yi de gaza getirip olayı şenlendirebiliriz hatta bizden gören tshirt ve forma delisi BiTcH_oFBaT i de ayarlar 3 patishirt alabiliriz ama ben kesin kadıköyde elden large alıcam organizasyonun devamını bekliyorum hatta paticik uyuyor musunuz bea? siparişler 200 geçip 7.500 olursa eşe dosta da alırım icabeten bu arada acayip şansızımdır 100 tane düzgün tshirtten 101 defolu bana çıkabilir alır orda inceler ve defosunu görürsem abi ne adamsın falan diye geyik yapmayın Saygılar SatanJager[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Bende istiyooooommmm[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye Bende kar$IyIm
Numb Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bende istiyorum xl bi tane.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bana bi medium atın![hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bi hayır sahibi tüm siparişlerin toplamını bi yazarsa sevinirim. 80-85 gibi bişi oldu mu basarız. artık sweat filan basarız heralde ama... bilmiyom artık.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 tişörtün resimleri gitmiş bu arada sölim de :) ben de acılmıyo en azından..
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet bende de çıkmıyo....ama vardır canı birinde...artık basılsın şu meret[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 tişörtümü istiyorum![hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 en son 65 olmuş saydım ben... *çığırtkanlık yapar* hadeeeeee gel vatandaş gellllllll paticik tişörtü sudan ucuz.. al vatandaşşş... bayaaaaaaaaaaannnn çocuğunu sevindirrr... geeeeeellll...:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 abi ben alabilirim.ama bana xx-l lazım. lakin omuz ölçüm bi ucundan diğerine 60 cm.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Aynen bi large daa eklendi[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bende bı medıum istiorum ama nezaman gelcek ya[hline]Mr. Molko
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 aliyim bende bı medıum.beraber aliriz obscan[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ben o patilerin at toynaa olmasını tercih ederdim bir at sever olarak *! bi kişner kendine gelir* ama paticiğide üstümde gururla taşımam değil yani e bende bi large (veya olmadı l )rica edeceğim şu anda ediyorum rica ettim hah oldu dimi rica ettim ii güsel şimdi soru da sorarım ben dimi e evet tabiki sorarım ne zaman alıyoruz t shirtleri ben direk elden ele nakliyat ile taksimde vereceğim gibi sordum gibi mi gibisi fazla sordum e biyrun burdan[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 banada bi large lütfen... istanbuldayım buluşmada verrm
Öne çıkan mesajlar