GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arkadaşlar 17 si itibari ile staja başlamış bulunmakdayım :( Allahdan bana bi bil bide net bağlantısı verdilerde en azından forumlara girebiliyorum :D Ama oyun yüklemek ve oynamak tahmin edeceğiniz gibi zor :P Zaten sürekli çalıştırıyolar arada oturup forumları takip edebiliyorum sadece... Mesayi saat 8:30 da başlayıp 18:00 de bitiyor :( eve gidiş 19:00 yemek ye,üst baş değişdit vs... Bil başına oturuşum saat 20:00 i buluyor. Yani günde sadece 3 saat oynayabiliyorum artık... Günde en az 8 saat oynayan birine yetmiyor tabi bu :( anlayacağınız hasret kaldım... Bide Paticik clanını kurdunuz tam benim staja başladığım zamana iyice canım çekiyo Ko yu valla :([signature][hline]Besmele çek...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hayırlı işler ;) zaten telekomun düzeltcei yok kabloları[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bosver abi sen insandın zaten :) biz hayvanları alıyoruz sadece :D Eu serveri bi acılsa süper olacakta...[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:4x Klan:Paticik Server:Xiki
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Sen nediyosun senin tabirinle :) "Hayvan" char bile açtım kasmayada başladıydım :) Gelicem yani clana :) Tabi istemezseniz ayrı :) lvl 45 paper ı bırakıp geliyom bak :D[signature][hline]Besmele çek...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ne demek abi,basımızın üstünde yerin var :D söyleseydin keske,yardım ederdik :
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bende belki nwn'a geri dönüş yapabilirim.[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 neverwinter nights[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 http://www.multiphp.net/?page=network Hicbisi oynayamıcan :D[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:4x Klan:Paticik Server:Xiki
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 oyun serverı türkiyede..[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Aynı klandayız bu kadarda kötü bozulmazki bir insan :-)[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:4x Klan:Paticik Server:Xiki
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 E baglantıda kötü, Koakada king e 2.3.4. aranıyor :D[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:4x Klan:Paticik Server:Xiki
Öne çıkan mesajlar