mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 KO Paticik Clan Sayfasi Acildi Yalniz logoyu daha yapamadim ve forumlarida duzenleyemedim. Fikir vrin .[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc [Bu mesaj mxzr tarafından 18 Ocak 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bende acılmıyo sayfa[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bende aciliyo ayrica oqo dada acilio[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 taam şimdi acıldı oke[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Çok karanlık olmuş yaw :( Kötü adamlarmıyız biz :D Bi an içim daraldı valla :D[signature][hline]Besmele çek...
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya beyyaz yapcam ama oda knight online a uyuyomu. Paticik rengi yapammi turuncu[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eet öle yap[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Cahal bi soru sorcam ama ,Niye yavas abü :)
Öne çıkan mesajlar