Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 selamlar; soyleki eve gelip makinayi acmaya çalıştım sigorta atti tekrar denedim yeniden atti, sonra kablolari değiştirdim falan kontrol edip tekrar açtım bi peoblem yoktu psu nun elektrik anahtarini acinca tekrar sigorta atti simdide hersey normal ancak anakarta elektrik gelmiyor muhtemelen psu nanay oldu. anakart voltaj ışığı tepkisiz. psu almam lazim min 650w tavsiyeleri bekliyorum. eskisi kasayla default gelen coolermaster gx650 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 http://www.vatanbilgisayar.com/raider-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi.html#genel-bakis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 SeaSonic M12II 620 var şu an. bozulursa heralde corsair falan yine 80+ b,işeyler alırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar