Villians Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Merak ediyorumda;Kutsal Kase gibi dini konun tarihi bir gerçeği olup olmadığını bilen var mı?
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hakkında bi ton kitap olduğunu biliyorum ve bir kaç filmde de geçtiğini görmüştüm.Mistik bir öğe daha çok.Gerçek olması zor bir şey.[signature][hline]My Honour is My Life
Villians Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sonuçta bir fantazya olabilir diyosun yani ölesine yazılmış olan?
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Evet zaten çoğu efsanevi nesneler hayal ürününden başka birşey değil.Tabii gerçek olanları vardırda %50 sinden fazlası ticari amaç güden, konu olsun bizim olsun mantığı içeren şeylerden oluşuyor diyebilirim.[signature][hline]My Honour is My Life
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 İnanışa göre Kutsal Kase, nam-ı diğer Graal, İsa'nın son yemeğinde kullandığı kasedir. Ayrıca Yusuf'un kanının bir mızrak darbesi sonrası bu kasenin içinde toplandığına inanılır. XII. yy.'da birçok edebi esere konu olmuştur.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende kutsal kaseyi kutsal lombak gibi bisey sandim :S[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 onu bulan coşacaktır efsanelere göre.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 monthy python - holy grail vardır hep o aklıma gelir kutsal kase bahsi açıldığında, tavsiye ederim :)[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs*
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Benimde aklıma hep o geliyor.Sırf Hristiyanlık objesi olarak düşünmüyelim lütfen :)[signature][hline]My Honour is My Life
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 the da vinci code u tavsiye ederim daha farkli bir grail macerasi olarak ..[signature][hline]in soviet russia, Yawgmoth's Will bans YOU !
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Dralnu, 17 Ocak 2005 09:26 tarihinde demiş ki: the da vinci code u tavsiye ederim daha farkli bir grail macerasi olarak .. Dan brown'dan da vinci şifresini bi okuyun derim ben de.Biraz yardımı dokunur herhalde.kitap zaten müthiş. bitirmeden bırakamazsınız[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!"
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kutsal kase var. Da vinci nin şifresi yok.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 inatla okumuyorum da vinc i. İnsan doğasında doğa üstü şeylere inanma gereği var, daha yatkın. Kutsal kase konusunda bir fikir birliğine varılacağına zannetmiyorum.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. golge-i-khan.deviantart.com
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ne kase si ya çizicem o kaseyi...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Da Vinci çok güzel bir kitap. Sırf okumuş olmak için bile okunur.Doya doya okumuştum.[signature][hline]My Honour is My Life
Villians Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Kitabı okudum.Ama sonun bir kurmaca gibi geldi.Yani yazarın kendisini biraz korumak istemesinden kaynaklanıyor sanırım Dini bir gerçek olarak Kutsal Kase bir kaç gerçeğe dayanıyor sanım Daha geniş çaplı bir araştırma yapamadım ama Masonlar ve Tapnak Şövalyelerinin bu işle ilgisi var sanırım. Kesin bir şey konuşmuyorum. Fantazya olmasıda mümkün tabi
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ben geçen gün bir tane kutsal kase gördüm. Neyse efendim bu kutsal kaseler güzel şeyler cidden. Kase kase kase kase kase kaskase diye şarkı yaptırabiliriz neydi bi yumuşak oğlan vardı nane ha ajdardı. Böylece kase konusunun ehemmiyeti tezahür etmiş olur. Rica edicem bana bu kase mevzunu hatırlatmayın bi fena oluyorum. :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Öne çıkan mesajlar