OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya oynayan kaldi mi oyun hakkinda muhabet etmek istegi var içimde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yükleyesim var, cd sini bulamıyorum naapcaz :D kitliyim bu konuyu :P[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 oehhhhhhh ya oyunun tracklerini nereden bulurum helede cinematiclerdeki çok hoş bi fallout havasi yaşatiyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Abi çok zor yapmışlar oyunu.Bazı bölümleri geçmek çok ozr oluyordu,hatta commandosla yarışıyordu. Genede zevkli oyundu ya[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hatırlıyorumda her bolumde karsıma daha cok battleship cıkıyordu. Ben tam 5 bs yendim tamam artık diye sevinirken sonraki bolumde 7-8 tane cıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 et bakalım muhabbet[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ya ben bunu sırf Battlestar Galactica modu için indirdim ama oyunda çok hoş tabii :D Şimdi bir kaç sorum var: 1- Moduda indirdim ama öyle birlikte aç şeklinde duruyor ne yapıcam nasıl oynayacağım anlamadım yardım lütfen. 2- Şimdi bakıyorum para var hyperspace jump için 500ru diyor atlatmaya basıyorum ama atlamıyor. Bazen sorunsuz atlıyor bazen böyle para olsada nedense atlamıyor anlamadım :S not: oyunda ilk günüm dalga geçmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 atlamak istediğin yerde hyperspace inhibitor vardır vea bulunduğun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 birde hyperspace gateleri nasıl bağlıyoruz ya o kadar yaptım iki tane yerleştirdim şöyle bi salayım avcılarımı aklı şaşsın bilgisayarın bi anda dedim ama olmadı. onun yerine shipyardın içine koydum elemanları zıpladım içeriye saldım ufaklıkları oda güzel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ya tam emin değilim nasıl bağlandıklarını onların ama fighter'lar jumplıyamıyo olabilir hyperspace gatelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 BSG'yi bitirince gene canım çekti kurdum geçen. Skirmish'de karşıya bi sürü abaza güçte cpu koyup sonra tek flagshiple ordan oraya jumplamak çok zevkli oluyor BSG rpsi yapıyorum kendi halimde tavsiye edilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar