Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 mulgear6 said: fatura ödemedim diye kısmışlar lol ödiyim bari bi kısmını ahaha ahahahaksjahsa adamlar insaflı davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Kabloya şiber vana takmışlar ödemeyince azıcık çeviriyolar demek ki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 tüketici mahkemesine dilekçe ver değişim yapmaları gerekiyor, biz geçen hafta kotona gittik bir kapşonlu aldım büyük siyah renk flndı, 30 derecede yıkayın dedi yıkadık küçüldü ve rengi griye attı sanki boyası cıktı götürdük böyle böyle 30da yıkadık oldu yok olmaz efendim bu 50de yıkanmış değişim yapamayız neyse gittik tüketici hakem heyetine dilekçemizi verdik değiştirmek için 2 ay sonra bilikişi haklılık raporu verdi değiştirmemize izin verdiler sizde değiştirebilirsiniz şansınızı deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yolun ortasinda ip degistirilmez. _ cambaz atasozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar