RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Merhabalar; Uzun zamandır dolapta duran, yeni ürünler aldığım için kullanmadığım kulaklığımı ve klavyemi satışa koyma kararı aldım. G19'u dolaba kaldırmadan önce güzelce temizledim, herhangi bir problemi yok, sadece kol dayama parçasında ufak tefek çizikler var. Fiyat: 180 lira. ------------------------- Sennheiser PC323D G4me modeli 7+1 ses kartı ile birlikte veriyorum. O da aynı şekilde temizlendi ve kaldırıldı uzun zaman önce. Frekans aralığı güzel hoş bir kulaklık. Fiyat: 130 Lira FotolarG19PC323D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 kulaklik kac para olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 kulaktan kulaga gecen hastalıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 escape basıcam die g macro tuslarına basmaktan imanımı gevreten klavye diyerek baltalamadım umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Fistan said: kulaktan kulaga gecen hastalıklar doğru diyorsun gideyim kulaklık alayım ben bi tane kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 G19 satıldı, kulaklık kaldı bir tek onu da hasta etmek istediğim bir arkadaşıma hediye edeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar