aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 hyperhidrosis, koltukalti olsa deodorantlar var alemenyonlu, ama el icin ne var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Arrkooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 arkadaş böyle klavyeyi jelatinleyip kullanıyodu el terlemesinden dolayı. el sıkışamıyodu zaten kimseyle. koltuk altından bi operasyonla bişeyleri yaktılar orda. ebi elimden cıkan sırtımdan cıkıyo şimdide diyodu ama memnundu. telefonları paso bozuluyodu adamın terden ashjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 benim de el terler arada ama telefon bozacak kadar nasıl terliyo la çeşme gibi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben bi ara water elemental gibiydim, kisin ozellikle cok kotu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ben de çok terliyorum sanıyordum. halime şükrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar