horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben istiyorum. buna da elde olmayan nedenlerle gelemedim zaten.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bana da uyku tatlı geldiği için gelmedim,t2 olsun,oynayalım.[signature][hline] [Bu mesaj Levent tarafından 17 Ocak 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu da 2 win 1 loss lu decklist; kumano shunt chrome mox ronin houndmaster emberfist zubera raging goblin akki avalanchers sword of fire and ice sword of light and shadow bonesplitter mask of memory shock volcanic hammer hammer of bogardan magma jet barbed lightning guerilla tactics slith firewalker pyrite spellbomb furnace whelp skullclamp lava hounds yamabushi's flame hearth kami shock troops 15x mountain[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Loading, 17 Ocak 2005 17:57 tarihinde demiş ki: bana da uyku tatlı geldiği için gelmedim,t2 olsun,oynayalım. Ne desekki acaba bu gelememe sebebine.. Not: Yukarda Loading mesajında Levent tarafından edit edilmiştir demesinin sebebi, alan yetkisi tuş acemligindne kaynaklanmaktadır, ilk denememde alıntı yaparak yanıtlıycagıma mesajı değiştire basmışım :(.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Selamlar, İkinci olan kusturucu deste şu şekildedir: //NAME: Mono-U Özüme dönüş // creature 1 Fatespinner 1 Vedalken Mastermind 1 Temporal Adept 1 Thieving Magpie 1 Quicksilver Elemental 1 Air Elemental 1 Meloku the Clouded Mirror 1 Keiga, the Tide Star 1 Mahamoti Djinn // manipule 1 Concentrate 1 Serum Visions 1 Reach Through Mists // counter 1 Mana Leak 1 Last Word 1 Hinder 1 Condescend 1 Rewind 1 Remove Soul // bounce 1 Boomerang 1 Unsummon 1 Regress // artifact 1 Vedalken Shackles // ekstra rezillik 1 Bribery // land 1 Minamo, School at Water's E 16 Island Yandeste olarak da kullandığım kartlar şunlar: SB: 1 Sword of Fire and Ice SB: 1 Sword of Light and Shadow SB: 1 Spiketail Hatchling SB: 1 Wall of Air SB: 1 Acquire SB: 1 Steal Artifact SB: 1 Annul SB: 1 Squelch SB: 1 Spire Golem SB: 1 AEther Spellbomb SB: 1 Wayfarer's Bauble SB: 1 Thought Courier SB: 1 Soratami Cloudskater SB: 1 Crystal Shard SB: 1 Puppeteer Sadece "Wall of Air" ve "Crystal Shard" kullandım, o da ayrı bir konu. Esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Bu yeteneği harcamayın, harcatmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Levent, 17 Ocak 2005 20:20 tarihinde demiş ki: said: Loading, 17 Ocak 2005 17:57 tarihinde demiş ki: bana da uyku tatlı geldiği için gelmedim,t2 olsun,oynayalım. Ne desekki acaba bu gelememe sebebine.. Not: Yukarda Loading mesajında Levent tarafından edit edilmiştir demesinin sebebi, alan yetkisi tuş acemligindne kaynaklanmaktadır, ilk denememde alıntı yaparak yanıtlıycagıma mesajı değiştire basmışım :(. ben öyle bişey demedim,sen mesajı değiştirmişsin:P Saat 5 te yatıp sabah 9 da kalkmak zor geldi cidden kusura bakmayın artık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar