Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

M:tG Singleton/Highlander turnuvası

Ishinotsuyoihito

Öne çıkan mesajlar

Cumartesiye az vakit kaldı ve hala kesin bir saat söylemediniz. Kesin bir saat söylerseniz ve de turnuvanın tahmini süresi hakkında bilgi verirseniz biz de kesin birşeyler söyleyebiliriz. Levon sanırım bu noktada buna karar vermesi gereken kişi sensin. Herkes birilerinden zaman bekliyor :)
[signature][hline]İletişim bilgileri;
MSN: [email protected] - [email protected]
YIM: deadsoul

[Bu mesaj DeadS0uL tarafından 12 Ocak 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Turnuva Cumartesi günü saat Monopoly Cafede olucaktır, coğu kişinin Monopoly cafenin yerini bilmiycegini dusunerek saat 11:00 de Beşiktaş Kabalcı Kitabevi önünde bulusmayı uygun gördük. Kabalcının yerini bilmeyenler ise, beşiktaşa geldikten sonra kime sorsalar yerini göstericeginden emin olabilirler :).

Cumartesi 11:00 de görüşmek üzere.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar Arkadaşlar,

Turnuvanın zamanı da kesinleştiğine göre kurallar ve ilkeler konusunda tekrar bir hatırlatma yapayım dedim:

- Bu turnuvada, DCI tarafından geçerli sayılan Standart (T2) setlerdeki kartlardan oluşan destelerle oynanılacak: 8th Edition, Mirrodin, Dark Steel, Fifth Dawn ve Champions of Kamigawa.

- Destede en az 40 kart, sideboardda ise 0 veya 15 kart olacak, değişimlerden sonra sideboard hep önceki sayısında kalacak (0 veya 15) (yani, en az kart sınırı hariç kurallar Constructed kuralları ile aynı). Yani, kartları bire bir değiştirebiliyorsunuz. Deste üst sınırı yok. Deste oluşturma kurallarına güzelce riayet edeceğinizi umuyoruz. Hatta mümkünse deste listenizi yazıp getirin. Oynadıktan sonra burada yayınlarız. Çok güzel olur.

- Basic Land haricinde her karttan sadece bir tane olabilecek (esas kural bu). Not: Brothers of Yamazaki'den iki tane koyamazsınız; iki farlı şekilde basılmış olması kurallar karşısında sadece bir tane olduğu gerçeğini etkilemiyor :) O zaman içinde Fallen Empires seti olan bir Highlander turnuvasında dört tane Goblin Grenade veya dört tane Hymn to Tourach kullanabilmemiz gerekir; ayıp yani. :)

- Yasaklı (banned) kart kavramı yok. Zaten her karttan bir tane olabiliyor. (Yani teorik olarak herkes bir Skullclamp kullanabilir )

- Düzgün yazılmış vekil (proxy) kart kullanabiliriz. Tabii keşke herkes renkli çıktı ve/veya fotokopi gibi kaliteli proxy'ler yapsa da gözümüz gönlümüz rahat etse...

- Turnuvada puan kaygılarına düşmeyin; ortam olsun beri gelsin diye yapıyoruz. Ortamda oyunculuk kasın ama kendiniz kasılmayın. Karşınızdakini sözlerle ve hareketlerle ezmeye çalışmayın. Bu tür şeylere tahammül göstermemizi beklemeyin. Böyle şeyler olacağından değil de, hani biz uyarımızı yapmış olalım.

- Katılım ücreti veya ödül ile ilgili birşey konuşulmadı. Birinciye gazoz falan ısmarlarız veya booster alırız. Kişi başı 1 YTL toplar bunu sonrasında ödüle çeviririz. :) nasıl fikir?

Sanırım bu kadar tüm durumlar. Herkese kolay gelsin. Turnuva günü görüşürüz.

Levon, ekleyeceğin bir şey var mı?

Esen kalın,[signature][hline]Ben - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
----
Sam, 30 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
şarki'cim öyle bir spoiler yaptın ki wrc arkasına monte edebiliriz yani..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi haberim oldu bu turnuvadan.gerçi daa geçen yaz başladıım için 40 kartlık ve her karttan bi tane olabilen adam gibi bi deck çıkaramam.standart constructed için bi T2 white weenie deck yapmaya kasıyorum şuan.eer standart constructed fln olursa katılmaya hazır olurum ben de.bu arada levon abi BoK pre release için yusuf abiye mi isim yazdıralım ya da gereklide ozan abiye fln isim ve dci no bıraksak olur mu?ya da sana yazdırsak isimleri?nasıl yapalım?[signature][hline]Big one I ,
One big eye.
One-eye see
Two-eye die!
--Traditional cyclops chant
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Acar (kaşar mı deseydik yoksa? :P) hakeminiz ve koordinatörünüzden kısa bir mesaj:

Şu turnuvada bi eğlenelim, T2 Constructed (yine bol proxy'li falan; ama maalesef DCI olmayan) turnuva bile yaparız icabında. Anladğım kadarıyla talep var (bi de çok zekiyim, hemen de anlıyorum :) ). Ondan sonra oyuncuların sayısıyla beraber umarım bu dar zamanları aşacağız ve harbi turnuvalar yapacağız elaleme ?!? nispet.

Görüşmek üzere,

Berkin[signature][hline]Ben - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
----
Sam, 30 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
şarki'cim öyle bir spoiler yaptın ki wrc arkasına monte edebiliriz yani..
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yarin insanlar magic i birakmaya baslarsa turnuvadan sonra veya en azindan singleton a kufrederlerse nolcak berkin, dusunmicek, uzulmicek misin; yoksa her turnuva da muhtemel riskler bunlar deyip gececek misin ? :P[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works".
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide kesin gelenler msg atsın foruma, boşu boşuna kaanla berkinle magic oynamak için kalkmiim sabahın köründe, yani en az 8 kişi varmıyız falan(kaan umut da geliyo paşa decklist hazırla:P)[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 14 Ocak 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
(...) dusunmicek, uzulmicek misin; yoksa her turnuva da muhtemel riskler bunlar deyip gececek misin ? :P

Nevada'da yapılan araştırmalar sonucunda, her turnuva biçiminde insanların bir miktar M:tG'den soğuma ihtimali olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules

Bu yeteneği harcamayın, harcatmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

haha turnuvayı ben kazandım gerçi Levon'un destesiyle ama Levon merak etme abi parayı sakladım yarın sana booster alcam[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar Arkadaşlar,

Epey eğlendik; gerçi bir daha yaparsak oturup mono Blue oynamayacağıma söz veriyorum. Böylece daha da fazla eğleneceğiz (daha iğrenç desteler de var aklımda, ehe ehe)..

Diğer taraftan Levon'u ve Tolga'yı tebrik ederim. Zor oldu ama turnuvayı aldı (biri yaptı, biri oynadı, biz de hani bize hani bize dedik).

- - - - - - -

Tekrar yapar mıyız benzer bir etkinlik? Eğer gelmeyen arkadaşlar arasında "formata yabancıyım, yersiniz bizi" diyenler varsa önceki turnuvadaki deste listelerimizi de yazalım, bakın, görün... Ne dersiniz?

Ya da isterseniz, benzer bir mekânda ve benzer bir şekilde T2 turnuva da yapabiliriz. Resmî olmayan, eğlencesine, korkunç booster ödüllü (giriş 1-2 YTL), bol proxy'li falan filan... Görüşlerinizi bekliyorum.

Esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules

Bu yeteneği harcamayın, harcatmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...