Sensible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya Bu gece Zaga'da hani ışın Karaca ile şapkalı bi adam bi şarkı söylediler,o şarkının adını bilen varmı?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 m1r1ldan sonlarini izlemedim is1l can oguz can geyiginden sonra m1?[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 talking heads - psycho killer hani şu fafafafafa olan dimi?[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Çok sağol![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 rica ederim hep burdayız[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ersoy ile Işın Karaca birlikte söylediler Psycho Kileeeeeeeeeeer Qu'est-ce que c'est' Fafafafafaaaaaa fafafafafaaaaaaa pek severim =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben de sewerim ama fransızca kelimelerin anlamını bilmemekteyim[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ozaman seni şöyle alalım :) www.google.com.tr/translate_t[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Qu'est-ce que c'est "o ne?" demek oluyo sanırım. yanlış hatırlamıyosam qui kim yada ne demek oluyodu. est-ce que bi soru kalıbı gibi bişi... c'est it is gibi. ce est di sanırım. qui est-ce que ce est tam yazılışı. ama fransızcada iki sesli kelime sonu ve kelime başı şeklinde yan yana gelemiyor. o yüzden bazıları düşüyor. Qu'est-ce que c'est oluyor. yamuluyosam düzeltin. tam emin değilim bunları yazarken. liseden kalanlar.özlemişim fransızcayı o hevesle yazdım.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 qui est-ce que ce est degil que est-ce que ce est o ne.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 16 Ocak 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 qui olursa : kişi que olursa : obje Bu sarkıda da que dur qu'est-ce que c'est? yahu bir sarkıdan frce dersine mi geldik yahu =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ehue Işın Karaca'dan Fransızca'ya nasıl geldiniz yahu? :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Diab, Işın Karacayla birlikte söleyenin adı Ersoy değil Orsoy :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 17 Ocak 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 qui va l'en... soth iste heh[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 17 Ocak 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: BlaCk_DmC, 17 Ocak 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Diab, Işın Karacayla birlikte söleyenin adı Ersoy değil Orsoy :) Adı Ersoy arkadaşım dicem polemiye girdimi düşüneceksiniz... E R S O Y Deli etmeyin insanı =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: BlaCk_DmC, 17 Ocak 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Diab, Işın Karacayla birlikte söleyenin adı Ersoy değil Orsoy :) saçmalama ayten[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Orsoy yaw ıste alalala zaga baslarken jenerigi izleyin isimleri ve resımlernı gosterıyo tum ekibin. Orda Orsoy yazıyo programda da bı kac kere Orsoy dediklerini duydum :) Bide o adam normal degil gibi pek :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi kes kösemsi bişi diyo işte o nasılsın demek değil mi? çokb asit bi cümleydi o çünkü ya o nedir? (what is this) ya da nasılsın[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Qu'est-ce que c'est (Kesköse...) işte aaaaa Black senden Garip olmasın Ersoy...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 cest belle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar