Spirit_turkey Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bunu için size 120milyon yada 120 YTL teklif ediyorum kabul edersiniz fiyat teklifler artarsa yüksele bilir ama us serveri kabul demem ayrıca alacağım insanın istanbuldan olması lazım sizin açtırdığınız account adı yada vs. ile alabilirim icq:224-327-341 mail:[email protected]
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yanlız, eu versiyon şu an betada olduğu için kimsede kutu yada oyun cd keyi yokki :) herkes verdi pre-orderını, bekliyoruz yani hepberaber çıkmasını bizde. bir sürü site var sipariş verebileceğin oyunu, aşağıda nerden alabilirim topiki var mesela ordan bi yerlerden sende sipariş verebilirsin, 120tyl yede oyunu alıp 3 aylık falan parasını da ödersin :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
acgur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bence de şimdi çok kasma nasıl olsa Şubat başlarında Eu sunucuları açılacak. Ben Us ve Kore OB'larda oyndadım şimdi oyunu alsam mı diye kararsızlık geçiriyorum çünkü bir daha char kasmak zor geliyor.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 60 ını ytl 60 ını milyon verirsen olabilir. Bu arada, Ema el atmış sanki başlığa ahah[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben 70 ini ytl 50 sini eski tl olarak alabilirim penth'den daha iyi teklifim oldugu acık. karar senin[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 [edit]cevabı buldum rahatsızlık verdiğiğim için kusura bakmayın [Bu mesaj rockncoke tarafından 18 Ocak 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar