Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'da Dil Eğitimi

Ninlempis

Öne çıkan mesajlar

Bambaska bi acidan yaklasip "hanim varsa cocuk varsa o kadar uzaga gidilmez" diyeyim ozman. Allah korusun bisey olsa atlayip gitmek dert, bilet parasi dert. UK'den atlasan ucaga max 6-7 saatte evindesin.

de seninle hanimin bilecegi is tabi.

Bu arada hayir, UK'e gelmeye ikna ettigim Turk komisyon aldigim yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

Hanim da kafa dinlicekse demek. sdf

Gezin abi oralarda yalniz western union'la deposit gonder falan diyenleri dirket report et.

Bir de sahtekarlarin cogu herkese ayni c/p yanitlari gonderiyolar, haliyle boyle uzunca bi mail yazip detay istediginde geriye sacma cevaplar aliyosun. Oyleyse bil ki scam.
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt dısı iyi guzel tatlı da. ogrenmek dedigin sey cabayla alakalı bisey. burda yapabilecegin her seyi yaptıgına inanıyor musun? Kendini ve aileni ekonomik bir yukun altına sokmana degecek mi? Geldikten sonra surekli kullancagın bir alan olacak mı? sorularının cevapları cok onemli.

Benim mesela alman lise diplomam var(Abitur). 5 sene full almanca egitim gordum 3 ay almanyaya gittim. ama simdi 5-6 senedir kullanmadıgım icin hic bir anlamı yok. yanımda konusulan seyin almanca oldugunu bilmenin otesine gitmiyor almancam.

Yani gidip de ogrendigin seyleri gelip burda cok duzenli bir sekilde kullanmayacaksan. Ya da hayatında duzenli bir "yabancı dil ortamı" yaratmayacaksan(eve yabancı dizi izlemekten, teamspeakte muhabbet etmeye, işte musteriyle konusmaya kadar), altına girecegin ekonomik yuk, ailenden uzak gecirecegin zaman falan deger mi emin degilim. Buna iyi karar vermek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...