Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gün ki gördüklerim.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar bunların hepsi resmen omg likti commnderda +8 bardish gördüm ışıklıydı cünki immortaloulsda pelerinli arkadalar warya 2 adam gördüm biri lvl 46 biri 55 ağladım ben 50 kere sordum muhtelif clanlara adamlar hep 60 ol gel dediler illa clan kurucusunun kankası mı olmak gerek ?

[Bu mesaj BuRiAL tarafından 18 Ocak 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Aresin suyu cıkmıs,one abi herkesin bitarafı yanıyo :D[signature][hline]Name:Buzkirpisii
Nation:Ork
Job:Assasian
Lvl:4x
Klan:Paticik
Server:Xiki

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 18 Ocak 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Estafurullh abi ne alaka Allh Allah :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:

Bu ss i gece 3:45 de aldım apos kesiyoduk bir baktım anneciğimmmmmm samma :D :rock: [signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D

Mesaj tarihi:
öeh hoşmuş kılınçla vurulur mu ona birşey olur mu[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

İşte oyunun kingi 15 önce aldım bu ss i :D [signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D

Mesaj tarihi:
Shaula ve dragoon thot kestim ne mi çıktı ............. anladınız siz :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
  • Yeni Oluştur...