hellspe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yakın bi zmanda gelcek onerilerinize ihtiyacım var sizce ne alıyım(lutfen ozelliklerini yazınız) bu arada 250 YTL ye kadar olabılır[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Şu cihazı almak istiyorum ben kişisel olarak yani ama benimde maddi durum şu an uygun değil.Para biriktirip en azından bu tür bir alet almanı tavsiye ederim. http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=DIBR74SCFP7P4750M5T7 Fiyat olarakta aslında sana çok uzak değil biraz daha ekleme ile bu cihazı alabilirsin.Hem marka olarak sağlam hem de optic zoom u var.Dijital de en önemli olayın optic zoom olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 briaz daha para biriktirip alman daha ii olur..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 mesala ne kadar daa bırıktıryım senın onerdıgın makıne wepara ndır[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 250YTL'ye pek guzel birsey alamazsin.. onumuz bayram :) bence sen bayramda iyi para yap ve kaliteli birsey al. gerci biliyorsunudr belki, megapixel olayina aldanma..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bence de biraz daha para biriktir de al derim. 250'ye aldığın bir makinadan fazla birşey beklemen yanlış olur.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 laaan bayramda bana kım para werır bayramda topladıgım hangı parayla makıne alayım zatı karne loto gıbı ama azımlı bı sekılde para bırıktırcem alcam onerdıgınız makınelerı[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar