Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow'da aynı accountttan 2 kişi.

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Şimdi biz bi arkadaşla EU açılınca aynı accounttan oynayacağız. Bu konu hakkında bir kaç sorum olacak:
1) Aynı anda ayrı serverlar olsa bile oynayamayacağız diye hatırlıyorum. Doğru mu hatırlıyorum?
2)Bunun herhangi bir illegal durumu yok değil mi?
3) İlla ki box tan mı yüklememiz lazım ikimizin de?

Eğer herhangi bir sorun olmuyorsa. Hordish ne açayım sizce? Orc Hunter nasıldır mesela?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. pls gençler :)
http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.

Sosyal ağlarda paylaş

Sonradan giren ilk gireni dissconnect ediyor.Fakat ayrı zamanlarda aynı serverda olsa bile farklı charları (hatta aynı charlarıda)oynamanız problem değil.Sonucta blizzardın yaptırımı olamaz.Accın 24 saat online olması nie problem olsun ki.
İlla boxa da gerek yok.Su an us clientiyle bile euya girebilindiği düşünülürse oyun installlı olsun herhangi bir sekilde sorun olur die düşünmüyorum

[Bu mesaj dwight tarafından 12 Ocak 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi hiçbir sorun. Aynı anda oynayamazsınız sadece, o olur. Söylediği gibi disconnect olur o sırada oynayan.

Bir de, delikanlı orc, warrior olur ehue =)

Hunter olcaksan benim gibi Night Elf olcaksin :P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwight, 12 Ocak 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
Su an us clientiyle bile euya girebilindiği düşünülürse oyun installlı olsun herhangi bir sekilde sorun olur die düşünmüyorum

yani us boxtan çıkan cdlerle eu fb ye girebilir miyim? bi kaç günlüğüne bilgisayarımdan uzak kalcamda gittiğim yerde tekrar download etmek istemiyorum.[signature][hline]<Anatolian Sunrise>
join today, live longer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...