Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Merhabalar, Şimdi biz bi arkadaşla EU açılınca aynı accounttan oynayacağız. Bu konu hakkında bir kaç sorum olacak: 1) Aynı anda ayrı serverlar olsa bile oynayamayacağız diye hatırlıyorum. Doğru mu hatırlıyorum? 2)Bunun herhangi bir illegal durumu yok değil mi? 3) İlla ki box tan mı yüklememiz lazım ikimizin de? Eğer herhangi bir sorun olmuyorsa. Hordish ne açayım sizce? Orc Hunter nasıldır mesela?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Sonradan giren ilk gireni dissconnect ediyor.Fakat ayrı zamanlarda aynı serverda olsa bile farklı charları (hatta aynı charlarıda)oynamanız problem değil.Sonucta blizzardın yaptırımı olamaz.Accın 24 saat online olması nie problem olsun ki. İlla boxa da gerek yok.Su an us clientiyle bile euya girebilindiği düşünülürse oyun installlı olsun herhangi bir sekilde sorun olur die düşünmüyorum [Bu mesaj dwight tarafından 12 Ocak 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Yok abi hiçbir sorun. Aynı anda oynayamazsınız sadece, o olur. Söylediği gibi disconnect olur o sırada oynayan. Bir de, delikanlı orc, warrior olur ehue =) Hunter olcaksan benim gibi Night Elf olcaksin :P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 rica edersen blizzard dan belki bi cd key alabilrsin telefon acıp cd key isteyenler varmış ole duydum 'hani'[signature][hline]Infected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 oynanmıyo aynı topici bende acmıstım orc hunter yerine bence warior daha guzel olur ama illa hunter olup horde olcam diyosan tauren ol[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bence orc hunter da gayet güzel hatta o kadar güzel ki pet dmg bonusu bile koymuş blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 US BETA client ile EU betaya girilebiliniyor mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Penthesilea, 12 Ocak 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Bir de, delikanlı orc, warrior olurcan alıcı bi noktaya parmak bastın, kabuslarıma girio bu olay[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet kullanıcı adı vae pass i girince oyunda kim varsa disconnect oluyo sonra disconnect olan adam sinirleniyo tekrar giriyo bu sefer o sonradan giren düşüyo kısır döngü (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 eglenceli bir dongu, ozellikle elite questleri yaparken diken ustunde olmanize sebebiyet veriyor cunku arkadasinin girerse kaliyorsunuz dungeon ortasinda bir basiniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bu kadarmı goruslerinizbildikleriniz vs[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: dwight, 12 Ocak 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Su an us clientiyle bile euya girebilindiği düşünülürse oyun installlı olsun herhangi bir sekilde sorun olur die düşünmüyorum yani us boxtan çıkan cdlerle eu fb ye girebilir miyim? bi kaç günlüğüne bilgisayarımdan uzak kalcamda gittiğim yerde tekrar download etmek istemiyorum.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tabiki oyunu kurarsın gidersin wow ıcındekı realmlist dosyasını değiştirirsin eu da acc varsa login olursun gerekli patchlemeleri yapar sonra devam actiona[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar