orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 burada bir okula basladim fakat okuldan hic memnun kalamadim. okuldan kaydimi sildirip baska bir okula gecmek istiyorum ama vizem ogrenci vizesi ve bu okulun adresi yaziyor pasaportta. ben simdi bu okuldan kaydimi sildirirsem istanbula tekrar geri donmem mi gerekir yoksa bu vizeyle okulu buluncaya kadar kalabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 bunu ogrenci islerine sorsana delikanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 bence risk almaya deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 aquila said: bunu ogrenci islerine sorsana delikanli. hemen girismiyim diye dedim. hani mimlenmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Daesu said: bence risk almaya deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 orionlogic said: aquila said: bunu ogrenci islerine sorsana delikanli. hemen girismiyim diye dedim. hani mimlenmeyelim. geçmek istediğin okulunkine sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Eger Amerika disina cikmayacak isen sorun teskil etmez. Sonucta vize dedigin hede sadece ulkeye giris cikislarda gecerli olan bir sey. Onemli olan gecmeyi planladigin okuldan kabul alman ve I-20 formunu degistirmen. Kabul alirsan su an gittigin okuldan gidip tranfer formu falan doldurman lazim onlar geri kalanlari kendi aralarinda degistiriyorlar diye biliyorum. Icin hic rahat etmiyorsa yine de bir sor okula. Hangi state bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kingpin said: Eger Amerika disina cikmayacak isen sorun teskil etmez. Sonucta vize dedigin hede sadece ulkeye giris cikislarda gecerli olan bir sey. Onemli olan gecmeyi planladigin okuldan kabul alman ve I-20 formunu degistirmen. Kabul alirsan su an gittigin okuldan gidip tranfer formu falan doldurman lazim onlar geri kalanlari kendi aralarinda degistiriyorlar diye biliyorum. Icin hic rahat etmiyorsa yine de bir sor okula. Hangi state bu arada? yok obur okul kurs gibi bir sey formu filan malesef yok. hani sen oradan gelmek istersen turist vizesi bile alman yetiyor 6 aylik bir sey ama bu benim simdiki okul 2 sene gibi bir sureydi ama fos cikti o yuzden boyle bir sureci vardi. hani ben bu okula gitmesem onlar i-20 yi iptal etse cunku gitmek zorunluymus derse ben kacak gibi mi olurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 okul nası fos çıktı merak ettim dandiklik seviyesinde ne kadar dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Chemical said: okul nası fos çıktı merak ettim dandiklik seviyesinde ne kadar dandik zaten sertifika programi gibi bir seydi dersler paso iptal oluyor. zaten evden 2 saat uzaklikta. okul brooklynde ben njdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 dersin iptal olması tırtmış evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 orionlogic said: Chemical said: okul nası fos çıktı merak ettim dandiklik seviyesinde ne kadar dandik zaten sertifika programi gibi bir seydi dersler paso iptal oluyor. zaten evden 2 saat uzaklikta. okul brooklynde ben njdeyim. Bende NJ deyim agaboy, muduru falan doveceksen geleyim yardima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ben de brooklyndeyim, gelirken haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 NoTwisT said: orionlogic said: Chemical said: okul nası fos çıktı merak ettim dandiklik seviyesinde ne kadar dandik zaten sertifika programi gibi bir seydi dersler paso iptal oluyor. zaten evden 2 saat uzaklikta. okul brooklynde ben njdeyim. Bende NJ deyim agaboy, muduru falan doveceksen geleyim yardima. union city akar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Jersey City silker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 NJ ney amk köy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Koylu milletin efendisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bence yaşamına illegal alien olarak devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar