26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Cort x-6 ve Washburn WR154 nerde bulurum? Tabii ki heryerde bulmak mümkün ama uygun fiyata nerede bulabilirim? Sıfır almayı düşünüyorum. Nerelere bakmamı önerirsiniz? (İstanbul-Ankara-Eskişehir için)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ankaradaysan zuhal müzik baya iyi, bir bakın derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 websitesi var mı? ankara'da nerdedir?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara_koncolos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Zuhal Müzik Hatay Sokak'da... sanırım.. :) Yani sanırım Hatay Sokak'dı, o sokağın adı... Hatay Sokak nerede diye sorarsan; meşrutiyet'in alt sokağında... meşrutiyet'e dik! gür müzik'in olduğu sokağın yan sokağı... mithatpaşa'nın paraleli... :) muhtemelen bulamazsın yani, çünkü anlatamadım... ama sorarak bulabilirsin...[signature][hline]the truth is unspoken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 istanbul beyoğlunda 2 tane varmış galiba. oraya bakarım. zuhal müzikden başka önerisi olan?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kadıköyde ara sokaklarda var bi sürü[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 benden alabilirsin washburn wr154 :) bi yerlere yazmıştım ama sen 0 istiyosun galiba eh 100 dolar daha bayılıcan yani ben olsam 100 dolar farka pedal alırdımm ama sen bilirsin 2 tane zuhal var tünelde cort uda senkop müzikte bulabilirsin tünelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 keşke Ensturman lar diye bi başlık olsada konuları oraya açsak karışıyor sonra[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 darestan resim varmı gitarının[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ühü yok :( ama çekince yollarım sana istersen deneybilirsin gitarı yani eğer gitar alacaksan fikir edinmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara_koncolos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu arada bende de Washburn WR-154/BK var. Ben gitarın(mın) tonunu ve klavyesini çok beğeniyorum. gitar almadan önce iki alternatifim vardı, senin gibi. Cort'u kime sorduysam, pek iyi olmadığını söylediler. Ben WR-154 al derim, ama Çin malı alma! :) mümkünse Endonezya falan al, Çin malları malum! Kolay gelsin sana :)[signature][hline]the truth is unspoken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 zaten çin malı wr154 yok bildiğim kadarıyla bende de wr154 var metalik kırmızı aynen baya menunum bide sh-10 falan taksam gitara fıstık olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara_koncolos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 çin malı WR-154 var... Zuhal'de de satılıyor Çin malları bildiğim kadarıyla... aman diyim! bu arada benim gitarım da siyah... Hastasıyım gitarımın :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 çin malı? çin malı olmayanıda mı var? washburn'u bilmiyorumda cort'lar tümüyle kore-çin galiba?? ayrıca niye aman diyosun?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara_koncolos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Çin malları çok sorunlu oluyor. bin kere sorun çıkarıyor, yaptır, ettir, canından bezdirir yani... o yüzden WR-154 alacaksan Çin malı alma... cort'u bilmiyorum ama hiç iyi şeyler söylemediler Cort için bana... yine de sen ikisini de dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Lexius, 17 Ocak 2005 10:13 tarihinde demiş ki: cort x-6 seçmekle iyi edersin ben aldım izmirde 400 milyona x-6 custom olması lazım büyük ihtimalle manyetikleri falan çok güzel ben çok seviorum o aleti :) yok böyle bişi cutstom fl..manyetikleri iyidir o ayrı..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kadıköyde srv'de gördüydüm ben galiba washburn ama hatırlamıyorum etmiyorum aylardır uğramıyorum tünelde bulursun bisürü yerde heralde, hakkatende çin malı almayın acaip sorun başınıza[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yok be ben şu ana kadar hep endonezya malı gördüm cort larda endonezya malı,wr154le sapı nerdeyse aynı gibi geldi bana x custom ayrı bi model seymour duncan jazz ve invader manyetikleri var fıstık gibi genelde arkasında nerede üretildiği yazar gitarlarda benimkinde yazıyo made in ındonesia die,corttada yazıyo yani. çin malı harbi kötüdür ama japon malı görürseniz çekinmeden alın uzakdoğunun en iyi gitarları ordan çıkar ibanez prestige modellerini orda yaptırıyo misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 x-custom dışındakileri alma bence hatta x-custom bile alma ağacı kötü ıhlamur ağır baya ama manyetikleri güzel[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi almasın ne alsın prs custom 24 mü alsın 3k pounda :D güzel işte cortta washburnde hem pahalı fln diil,ibanezle yarışıyo gitarlar bence fena değilller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar