mortheria Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 En fazla 200-350 kişinin dinleyeceğini düşündüğümüz bi radyo hazırlama düşüncemiz var.2 kişi yayın yapacağız. Gerekli ekipmanlar olarak Focusrite Scarlett veya sizin önerdiğiniz bi ses kartı(bunu aslında yayın için değil bas çalarken amfiyi rahat kullandırtmadıklarından dolayı amfi niyetine ve kayıt almak için alıyorum) Yayını 2 kişi aynı evde yan yana yapacağız şimdi mikrofon derdi var , bi condenser mikrofon almamız yeter mi ortaya yoksa 2 mikrofon mu lazım buna göre ses kartı modelini seçmem lazım olacak o yüzden önemli.Mikrofonlarda önerdiğiniz f/p modelleri nelerdir? Efekt , müzik istiyoruz tabi ama bunun için mikser alacak bütçemiz yok genede bunları bi yayın arayüzünden halledebilir sanırım ? Müzik çalarken susabiliriz aynı anda tüm seslerin duyulması şart değil. Yayını yapma işinde önce bi deneyelim diye kendi bilgisayarımızdan yapalım istiyoruz upload hızı 3 mb civarı , 1 mb için 3-4 kişi kaldırır aynı anda tarzı bişey okudum.Ne kadar doğrudur? Tutarsa tutturabilirsek tutmalı bi host alırız diyoruz işimizi görecek 25-30 liradan başlıyor aylık benim baktıklarım sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Mümkün olduğunca az paraya halletmeye çalışıcaz f/p ürünleri arıyoruz yani. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar