Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görüntülü Chat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ingilizceyi turkceye ceviren var valla :P o kadarını bilmiom yaparlarmı :)
yeni avrupaya gireceiz belkim avrupalı insancaazlar bizi anlamak için yapmışlardır belkim.. :)
ama ben bilmiorum hehe :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
Görüntülü Chat = Ultima Online

oynayanların %70 i görüntülü chat olarak kullanio oyunu. Sen de gir orda yap. :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
www.icuii.com

+18 için[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
camfrog war...sitesi aklımda diil ama googleden aratırsan gelir..ordan yaparsın....yazıları bende ingilizceye çeviremedim sorry :D[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bildiğiniz 1 site yada program varmi kuzen almiş webcam rica etti bulurmusun diye kendi bulduklari hep kredi karti istiyomuş benimkini istedide. 1 link verinde kurtarin beni:P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
paltalk gayet iyi ya nıe kullanmıosun
ayrıca msnde ge hem görüntülü hem sesli var maşallah[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
Ben msn kullaniom arklarlada kuzen site istedide. Kendi bulduklari kredi karti istiomuş benim kartimi istedi bende sie dedim ona site ariodum :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
paltalk ı öner www.download.com den indirebilirler tamamen ücretsiz ve dünyanın her yerınden insanlar kullanıo[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
Sağolun valla bu dertten kurtardiğniiz için :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...

[Bu mesaj Hamish tarafından 18 Ocak 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...