Wolker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Dostlar merhaba,çok aramama ragmen 2 tarafında logolarını bulamadım bulabilen arkadaşlar varsa ve gonderebilirlerse çok sevinecegim çünkü 2 bayragında odamı süslemesini çok istiyorum.Ilgili ilgisiz herkese teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bayrak bilmiyorum ama t-shirt verelim olur mu? :) http://www.blizzard.com/images/market/alliance-shirt.jpg http://www.blizzard.com/images/market/horde-shirt.jpg[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o tisortleri gordum ve hasta oldun hic hatirlatma istersen,bu arada nasıl oldu bilmiyorum ama alliance'nin baayragini buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 gıcık blizzard shop un listesinde tr yok malesef, ah ah bi olsa tüm dükkanı alıcam ordan ben :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bayrağın adresini burayada yazarsan bizde görmüş oluruz. Ayrıca duvara asıp üstünde atış talimleri yapmak gerekebilir. :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Esasında Başka bi sitede bulsak toptan alabiliriz. İsterseniz bişeyler organize edelim şahsen benim alacağım çok şey var :P[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bayrak yok onun yerine logo var, WCIII galerisine bakarsan göreceksin[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar