Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhorse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
varmi nightmare den otesi :) human larinki zaten tam essek gorunumunde undead lerin epic ini begenmedim aslinda boynuzlu falan delmis o boynuzlar karizmayi :P Ne lerinki guzel ama Hunter larin winterspring den tame ettikleri panther ler yanlarinda baya guzel duruyor binmek yerine o sekilde dolasabilirsiniz buldugum kadar kilif buldum :P bu arada ben halen nightmare i alacagim yeri bulamadim oda ayri bi bomba su warlock un bazi seylerine el atsalar iyi olacak.
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 18 Ocak 2005 05:43 tarihinde demiş ki:
ben gnone kusuna binmek istiyorum

tartmaz o seni kırılır hemen
adamlar düşünmüş yani onuda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
En şebek gnome kuşu ya haha =)
Ben bayıldım frostsaber olayina, bi tane gördüm zaten veresim geldi adama hoplaya ziplaya gidiyodu

Zaten marksmanship e yükleniyorum, üstüne komple marksmanship talent kasiyorum, Priestess of the Moon olacam tam True Shot aurayı da alınca :P

Süper oldu bu hunter ya, böyle güzel bir class a ilk defa denk geliyorum tam istediğim şey.

Kısa bi değerlendirme yaparsak, şu kodo olayı süper akıllarına gelmiş, çünkü o öküzleri taşıcak başka bişi yok gerçekten warcraft aleminde ehue. Adamlar aslinda o parayi vermekten kurtulabilir, biri eğilir diğeri üstüne biner :D Kodolar güzel baya bence.
Night elf frost ve nightsaberları çok güzel zaten bence.
Human atlarını da beğendim ben.
Undead de level 60 bineğini pek beğenmedim, eteği falan var =)
O gnome kuşu da bir gnome u tamamlar gerçekten ehuehu
Orc wolflar harika
Raptorlar eh, fazla cafcaflı
Dwarfların koçlar da süper ya, harika bi fikir tekrardan[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
  • Yeni Oluştur...