Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 varmi nightmare den otesi :) human larinki zaten tam essek gorunumunde undead lerin epic ini begenmedim aslinda boynuzlu falan delmis o boynuzlar karizmayi :P Ne lerinki guzel ama Hunter larin winterspring den tame ettikleri panther ler yanlarinda baya guzel duruyor binmek yerine o sekilde dolasabilirsiniz buldugum kadar kilif buldum :P bu arada ben halen nightmare i alacagim yeri bulamadim oda ayri bi bomba su warlock un bazi seylerine el atsalar iyi olacak.
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 peki mesela ben kendi race ime ait olmayan binekleri kullanabiliyor muyum?
deadea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yada tamele yapabilirmiyiz? (hunter mesela?)
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: BonePART, 18 Ocak 2005 05:43 tarihinde demiş ki: ben gnone kusuna binmek istiyorum tartmaz o seni kırılır hemen adamlar düşünmüş yani onuda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
mikado Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 gelecek patch'lerde bizlerin binekleride boyle olacak :D[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 En şebek gnome kuşu ya haha =) Ben bayıldım frostsaber olayina, bi tane gördüm zaten veresim geldi adama hoplaya ziplaya gidiyodu Zaten marksmanship e yükleniyorum, üstüne komple marksmanship talent kasiyorum, Priestess of the Moon olacam tam True Shot aurayı da alınca :P Süper oldu bu hunter ya, böyle güzel bir class a ilk defa denk geliyorum tam istediğim şey. Kısa bi değerlendirme yaparsak, şu kodo olayı süper akıllarına gelmiş, çünkü o öküzleri taşıcak başka bişi yok gerçekten warcraft aleminde ehue. Adamlar aslinda o parayi vermekten kurtulabilir, biri eğilir diğeri üstüne biner :D Kodolar güzel baya bence. Night elf frost ve nightsaberları çok güzel zaten bence. Human atlarını da beğendim ben. Undead de level 60 bineğini pek beğenmedim, eteği falan var =) O gnome kuşu da bir gnome u tamamlar gerçekten ehuehu Orc wolflar harika Raptorlar eh, fazla cafcaflı Dwarfların koçlar da süper ya, harika bi fikir tekrardan[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Öne çıkan mesajlar