sgecca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar benim pingim iki gündür 3000 den aşağı inmedi. Herkesin pinginin benimkinden iyi olduğunu ve bende bir problem olduğunu düşünüyorum. Bu kounuda benim durumumda olan var mı çok merak ediyorum. Ayrıca bir soru da Eu üzerine ne zaman geleceği ve en erken nerden temin edileceği konusunda bir sonuç yok sanırım daha önce açılan forumlar beni tatmin etmedi eğer biriniz bu konuda bilgiye sahipse beni de bilgilendirirse çok sevinirim. iki tane kutu alacağım yurt dışından en hızlı posta yolu ile getirtebilirim yeterki bana iyi ve zamanında getirtecek bir site yazın veya türkiyeden hemen gelicekse sipariş verebilirim.. Şimdiden teşekkür ederim saygılar sevgiler[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer (Retired) Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM (Retired) Legos Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 marmara daki her rüzgarda kopan kablomuz gene kopmuş kardeş sana özgü bişi digil. herkes sölüyo bunu valla biraz ilgi alaka pls. benim ping de berbat oynanmıyo hiç bişi .. .. ..[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sanırım forumu hiç dolasmadın.sordugun soruların cevapları diger konularda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yok bayağı bir dolaştım ama aradığımı net olarak bulamadım neyse zaten öylesine yazmıştım ayrıca forumlarda aradığımı bulamadım diye de yazdım galiba okuma problemi biraz neyse boşverin sormadım sayın... ayrıca ping olayı ile ilgili sorun da şu herkesin sizde dahil olmak üzere pingi max. 1000 ken benimki 3000 den aşağı inmedi daha yani dolayısı ile bende bir sorun var gibime geliyor[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer (Retired) Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM (Retired) Legos Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 arkadaşım 2 post yukarıda yazdığımıda mı okumuyorsun, genel problem var hojamm . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Telekom her zamanki gibi zevkimizi "owned" etti. Hadi geçtim yedek hat diyorlar... Bari yalan söylemeyin kardeşim hala 4k ping var bende kopan gün 3k idi pingim...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Parlak paladinlerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ohh be sağol dalamar yani seninde pingler yüksek yeterli idi bu abi... Çok çok çok teşekkür ederim...[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer (Retired) Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM (Retired) Legos Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar